Pretraga
Magazin 2025

CafeBar & Restoran #76

Pročitajte novi broj magazina CaféBar & Restoran u elektronskom obliku, potpuno besplatno. U novom broju za septembar/oktobar 2025. donosimo:

CafeBar & Restoran 76

CaféBar & Restoran – septembar/oktobar 2025

RESTORANSKI TRENDOVI

SAN BENEDETTO
Italijanski sinonim za eleganciju i izvrsnost

JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata

CHEF PAVLE MILOSAVLJEVIĆ
“Filozofija kuhinje hotela Divine se zasniva na svežoj i kvalitetnoj namirnici”

TORK LINSTYLE®
Važnost pravilno odabrane salvete

RISTORANTE CAVALLINO
Ferrarijev gastronomski pit-stop

CHEF JENNIFER D’SOUZA
“St. Regis Afternoon Tea je spoj elegancije i jednostavnosti”

CafeBar & Restoran 76

RATIONAL
Inovativni koncept kuhinje

CHEF IGOR ANGELOV
“Glavna zabluda je da se gost neće najesti u vege restoranu”

RESTORAN ELIZABETH
Italijanski dodir sa autorskim dodirom

ZERO WASTE
Kreativna upotreba namirnica u celosti

RESTORANSKI UKUSI

CHEF STEVAN PEJDANOVSKI
Emotivno putovanje kroz nasleđe ukusa

CafeBar & Restoran 76

EKSPLOZIJA AROMA
Tri lica kimčija

LJUTO, SLATKO AROMATIČNO
Sosovi koji prave razliku

VINARIJA ČOKA
Široka lepeza vina

THYME INDIAN STREETFOOD
Arome indijskih ulica na beogradskom asfaltu

VINARIJA TIKVEŠ
140 godina tradicije i inovacija

ELEVEN MADISON PARK
Chef Daniel Humm vratio meso na jelovnik

LAVAZZA
Takmičenje barista

LAVLJA GRIVA
Uvrstite je u meni

BEURRE MONTÉ
Magična emulzija putera i vode

JULIUS MEINL
Partner u zajedničkom rastu u ugostiteljstvu

CafeBar & Restoran 76

SUPERTOSKANCI
Novo lice Chianti Classica

RESTORANSKI PORTFOLIO

RIVERA
Makeover restorana na obali šabačkog mora

CHEF NIKOLA MILOVANOVIĆ
“Preobimni jelovnik je tihi ubica restorana”

VINSKA BIBLIOTEKA
Vodeće vinarije EX-YU

KUKURIĆA VRTOVI
Riznica trpeze Dučićevog Trebinja

CafeBar & Restoran 76

BARSKI TRENDOVI

SPECIAL EDITION
Planteray XXO rum

MONIN
Jesen puna zagrevajućih ukusa

ALEKSANDAR MIHAJLOVIĆ
“Cilj mi je da Campari i Aperol budu prepoznati kao lideri u svojoj kategoriji”

CafeBar & Restoran 76

JUST OPEN

Fićka | Badger & Mug | Bife Jato | Comanda | Sedam | Mehana | Shakó | Četiri | Atypic | Dejt | Willow we love | Ljubav | Jasminove pite i mantije | Fat & Fit | Tikka point

BARSKI UKUSI

UPARIVANJE
Bourbon + cigara

ITALIAN LIQUORE
Aroma bilja u čašici

BARSKI PORTFOLIO

HEDON
Braća po rođenju i pivu

CRNO ZRNO
Estetika kuće vina i kafe

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!