Meso dobijeno suvim zrenjem dostojno je kraljevskih trpeza
Suvo zrenje mesa je proces sazrevanja svežeg mesa kojim se postiže izvanredna mekoća i jak ukus. Ta sve popularnija metoda omogućava najviši stepen...
pročitaj jošFirma Pak sistemi izbacila je na tržište originalni nemački Dry Ager, specijalno dizajniranu komoru namenjenu za zrenje mesa, suhomesnatih proizvoda i sireva. Zahvaljujući izuzetno preciznoj izradi i sofisticiranim komponentama koje upravljaju radom komore, moguće je precizno definisanje mikroklime i specijalnih uslova unutar komore. Time se obezbeđuje da meso (govedina, svinjetina, jagnjetina) ili sir zri tako da nije moguć razvoj bakterija ili gljivica koje mogu naštetiti kvalitetu odnosno ukusu samog proizvoda. Nije potrebno nikakvo održavanje tokom rada. Mašina se uključi u struju, parametri se podese po uputstvu distributera, proizvodi se postave unutar komore i sačeka se da proces bude završen.
Postoje dva modela komore, manja (do 20 kg proizvoda) i veća (do 100 kg proizvoda). Komora je upakovana, u kutiji, zaštićena stiroporom, a potom obezbeđena na paleti radi lakšeg transporta.
Proizvođač: Landig + Lava GmbH & Co. KG, Nemačka
Generalni uvoznik, distributer i serviser: Pak sistemi, Novi Sad
Priprema kafe je umetnost, ali i vrhunska veština, a Julius Meinl trening centar idealno mesto da je savladate! Svaki iskusan ugostitelj zna da ...
pročitaj jošNa koji način da se ugostiteljski sektor HoReCa u Srbiji izbori sa izazovima dinamičnog tržišta, kako da privuče adekvatnu radnu snagu i prilagodi ...
pročitaj jošM&L International možete obezbediti sve što vam je potrebno za savršenu pizzu. Od profesionalnog Pivetti brašna za pizzu, Terra Creta maslin...
pročitaj još