Meso dobijeno suvim zrenjem dostojno je kraljevskih trpeza
Suvo zrenje mesa je proces sazrevanja svežeg mesa kojim se postiže izvanredna mekoća i jak ukus. Ta sve popularnija metoda omogućava najviši stepen...
pročitaj jošFirma Pak sistemi izbacila je na tržište originalni nemački Dry Ager, specijalno dizajniranu komoru namenjenu za zrenje mesa, suhomesnatih proizvoda i sireva. Zahvaljujući izuzetno preciznoj izradi i sofisticiranim komponentama koje upravljaju radom komore, moguće je precizno definisanje mikroklime i specijalnih uslova unutar komore. Time se obezbeđuje da meso (govedina, svinjetina, jagnjetina) ili sir zri tako da nije moguć razvoj bakterija ili gljivica koje mogu naštetiti kvalitetu odnosno ukusu samog proizvoda. Nije potrebno nikakvo održavanje tokom rada. Mašina se uključi u struju, parametri se podese po uputstvu distributera, proizvodi se postave unutar komore i sačeka se da proces bude završen.
Postoje dva modela komore, manja (do 20 kg proizvoda) i veća (do 100 kg proizvoda). Komora je upakovana, u kutiji, zaštićena stiroporom, a potom obezbeđena na paleti radi lakšeg transporta.
Proizvođač: Landig + Lava GmbH & Co. KG, Nemačka
Generalni uvoznik, distributer i serviser: Pak sistemi, Novi Sad
Uoči otvaranja 31. „Jutro“ radnje u okviru METRO trgovačke franšize, kompanija je pokrenula i novi sajt posvećen ovom programu, sa idejom da to bud...
pročitaj jošPlatforma hvala.tips je kreirana za restorane, hotele i druge uslužne delatnosti, a omogućava laku komunikaciju sa klijentima preko jedne kontrolne...
pročitaj jošPandemija i klimatska kriza doveli su do strožijih očekivanja od strane kupaca u smislu higijene restorana i održivosti. Istraživanja pokazuju da n...
pročitaj još