Jutro radnje nova
28.03.2024 Horeca oprema

Novo online mesto susreta sa ,,Jutro“ franšizom  

Uoči otvaranja 31. „Jutro“ radnje u okviru METRO trgovačke franšize, kompanija je pokrenula i novi sajt posvećen ovom programu, sa idejom da to bude svojevrstan hub u okviru kojeg zainteresovani samostalni trgovci mogu naći sve potrebne informacije.

Kako da „Jutro“ osvane i u vašem mestu

Na novom sajtu se nalaze svi detalji o franšizi, pogodnosti koje METRO nudi svojim partnerima, ali i brojni korisni saveti. Tako recimo, mali, nezavisni trgovci mogu da pogledaju posebnu sekciju sajta koju čine saveti koji se odnose i na upite oko započinjanja sopstvenog trgovačkog biznis. Između ostalog na sajtu se mogu dobiti i korisna uputstva i adekvatan raspored koraka koje je potrebno sprovesti pre samog otvaranja radnje.

Jutro prodavnica METRO

Novi sajt „Jutro“ franšize nudi i pregled fotografija već otvorenih radnji i iskustva partnera koji su deo ovog METRO programa podrške samostlanim trgovcima. Naravno, tu je i kontakt forma putem koje svi zainteresovani mogu da stupe u kontakt sa timom franšize, u najkraćem roku.
METRO je pokrenuo „Jutro“ franšizu zbog potrebe da se malim, samostalnim trgovcima u Srbiji pomogne kako da opstanu na tržištu, tako i da svojim održivim razvojem doprinesu njegovoj većoj dinamičnosti, a samim tim i stabilnijoj domaćoj ekonomiji. U poslednjih godinu dana otvoreni su objekti u Beogradu, Nišu, Leskovacu, Novom Bečeju, Valjevu, Batočini, Jagodini, Ćupriji, Doljevcu, Knjaževcu i na Divčibarama.

FOTO: METRO SRBIJA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije