Otvorena prva Jutro radnja u Beogradu by METRO
18.07.2023 Horeca oprema

Otvorena prva Jutro radnja u Beogradu by METRO

Prva „Jutro“ radnja u Beogradu otvorena je u centru Zemuna, u okviru METRO trgovačke franšize koja dugoročno podržava razvoj poslovanja malih i nezavisnih trgovaca.

Prva Jutro radnja u Beogradu

Radnja „Trivuk“ u Zemunu, u vlasništvu Željka Trifunovića i njegove porodice, pridružila se „Jutro“ franšizi i iskoristila priliku za modernizaciju objekta i poslovanja u skladu sa svetskim trendovima u maloprodaji.

Željko Trifunović

Željko Trifunović

“Nakon 18 godina saradnje sa METRO-om, odlučili smo da se pridružimo franšizi ‘Jutro’, zato što smo videli ozbiljnu priliku za dalji rast i unapređenje. Ovo je zajednička investicija koja je omogućila da danas predstavimo renoviran i moderan objekat, sa dobrom i pouzdanom ponudom i prepoznatljivom komšijskom uslugom. Naši verni kupci već reaguju odlično, odmah primećuju veliki napredak i promenu i to je potvrda da smo doneli dobru odluku u partnerstvu sa METRO-om“, rekao je Željko Trifunović, vlasnik radnje, koja će od sada nositi i ime “Jutro” u skladu sa programom METRO franšize.

Otvorena prva Jutro radnja u Beogradu by METRO

Predstavnici METRO-a sa vlasnikom Jutro radnje

U ponudi radnje u Zemunu nalazi se oko 5.000 proizvoda, među kojima su i „Trivuk“ suhomesnati proizvodi iz samostalne proizvodnje. Ovaj objekat ima i ponudu brze hrane, kao i menjačnicu.
„Kao veletrgovac podržavamo nezavisne trgovce jer verujemo da su njihov opstanak i razvoj ključni za zdravu srpsku trgovinu, te i ekonomiju. U pitanju su najčešće mali, porodični biznisi, baš kao što je ‘Trivuk’ i zato je bitno da postoji sveobuhvatan plan podrške ovim preduzetnicima. Zbog toga METRO želi da ‘Jutro’ radnje predstavljaju primer dugoročnog i održivog rasta, modernizacije i unapređenje poslovanja malih trgovaca u Srbiji, a dosadašnja iskustva pokazuju da smo na dobrom putu“, izjavio je André Rinnensland, generalni direktor kompanije METRO Cash&Carry Srbija.

Otvaranje više stotina „Jutro“ radnji širom zemlje

U planu je da METRO podrži otvaranje više stotina „Jutro“ radnji širom zemlje, kroz ulaganje u unapređenje postojećih malih trgovinskih objekata, u vrednosti od nekoliko miliona evra u narednim godinama. Prva „Jutro“ radnja u Srbiji otvorena je nedavno na Divčibarama, uz podršku Ministarstva unutrašnje i spoljne trgovine, a ovaj objekat je odmah prepoznat kao moderan format koji ispunjava očekivanja sve više gostiju na ovoj turističkoj destinaciji.
Radnja „Jutro“ u Zemunu je otvorena u prisustvu porodice Trifunović, uprave kompanije METRO Cash&Carry Srbija i direktorke ljudskih resursa METRO Grupe, Christiane Giesen.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: METRO SRBIJA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije