10.09.2020 Street Food

Šef Mario Ottaviano složio je 2 sendviča sa morskim plodovima

Šef Mario Ottaviano u svom baru Panini di mare priprema kežual hranu i služi isključivo sendviče koje slaže od plodova mora. Uz njih možete uživati u velikom izboru crnih i belih vina.

TENTACOLO

SASTOJCI:
sendvič veknica do 130 g
120 g kuvane hobotnice
40 g slatkog i kiselog crvenog
luka
5 g kapra
ulje i  so

PRIPREMA:
Hleb raseći po dužini i zagrejati ga. Tostirati unutrašnji deo, zatim ravnomerno rasporediti hobotnicu, dodati crveni luk i na kraju kapar. Začiniti maslinovim uljem, solju i biberom.

STRACCIONE

SASTOJCI:
sendvič veknica do 130 g
100 g očišćenog crvenog gambora
40 g stracatele (sir iz apulijske oblasti)

PRIPREMA:
Hleb raseći po dužini i zagrejati ga. Tostirati unutrašnji deo, zatim ravnomerno rasporediti gambore, pa potom stracatelo. Začiniti maslinovim uljem, solju i biberom.

PANINI DI MARE * Via Garigliano 8, Milano

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

IZVOR: PANINI DI MARE

FOTO: PANINI DI MARE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.