
Predstavljamo: Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran
Pred vama je novi, septembarski, broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosi najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa se...
pročitaj jošNoma Projects je nastala zajedničkim snagama Nomine laboratorije i web šopa na kojem možete kupovati njihove fermentisane proizvode. Ukoliko ste se prijavili na shoping listu, pre dva dana ste trebali dobiti obaveštenje da ga možete naručiti.
Nomin, dugo očekivani i najavljivani garum košta oko 20 evra za bočicu od 250 ml, dok za paket sa dve bočice dobijate popust. Šefovi širom sveta vole garume se su umami bombe i tokom fermentacije stvaraju raskošne ukuse i arome.
View this post on Instagram
Prvi garum koji možete kupiti je veganski proizvod od dimljenih gljiva, a idući, takođe vegetarijanski, je garum od slatkog pirinča i jaja. Dodatna pogodnost je kako koji garum biva pušten u prodaju, Noma na web stranici objavljuje i recepte za kuvanje sa njim. Trenutno možete pronaći recepte za veganski ramen, halumi stek, vege Chili Sin Carne, piletinu s pirinčem, omlet sa gljivama, kremasti umak za pastu s dimljenim gljivama, karbonaru i pirinač sa karijem.
Više o aktuelnom dešavanjima u restoranu Noma, novom meniju šefa Renea Redžepija u novom broju magazina Cafe Bar & Restoran.
Restoran GiG je ove godine postao novi član visokog društva srpskih restorana čije ulaze krasi crvena Michelinova pločica. - Restoran GiG vredi ...
pročitaj jošDa li sam verovao da će MasterChef Srbija iznedriti profesionalnog kuvara? Priznajem da nisam. Ipak, drago mi je što sam pogrešio. Anamaria Babičko...
pročitaj jošKada su Hotel Gorski & Spa, organizacija „Ja volim Francusku“ i „Međunarodna unija regije Alzas“ najavili dolazak čuvenog francuskog šefa kuhin...
pročitaj još