Predstavljamo Vam: Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran
Pred vama je novembarski broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosi najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa sektora, g...
pročitaj jošŽivko Radojčić je srpski šef koji već nekoliko godina živi i radi u Njujorku. U svom carstvu, restoranu Marlow Bistro u elitnom delu Njujorka, on spaja balkansku i mediteransku kuhinju sa modernim tvistom.
U nedavno emitovanoj epizodi popularne emisije Chopped, Živko je pobedio i osvojio nagradu u visini od 10 000 dolara. Živko potiče iz porodice koja se već generacijama bavi ugostiteljsvom, i kako kaže nije imao dilemu čime će se baviti u budućnosti.
U oktobarskom broju magazina Cafe Bar & Restoran možete pročitati više o našem, više nego uspešnom šefu.
Chef Aleksandar Kerekeš se nakon Beograda zaputio na jedno od najlepših ostrva u Jadranskom moru. Kao i svaki profesionalac obišao je svaki kamen n...
pročitaj jošU septembru 2022. godine Zemun je postao bogatiji za nesvakidašnji gastronomski eksperiment. Tri chefa, tri musketara, Nikola Rosić, Nenad Atanasko...
pročitaj jošMolekularni momenat je temelj promišljanja u novom restoranu Delirium Silence. Bez obzira što je ovaj koncept u Srbiji prilično neistražen, chef Vl...
pročitaj još