Cafe Bar & Restoran preporuka: Thyme Street Cuisine
Thyme Street projekat je za relativno kratak period pomerio beogradsku, a samim tim i srpsku gastronomsku scenu. Nakon street food objekta u Zemunu...
pročitaj jošŽivko Radojčić je srpski šef koji već nekoliko godina živi i radi u Njujorku. U svom carstvu, restoranu Marlow Bistro u elitnom delu Njujorka, on spaja balkansku i mediteransku kuhinju sa modernim tvistom.
U nedavno emitovanoj epizodi popularne emisije Chopped, Živko je pobedio i osvojio nagradu u visini od 10 000 dolara. Živko potiče iz porodice koja se već generacijama bavi ugostiteljsvom, i kako kaže nije imao dilemu čime će se baviti u budućnosti.
U oktobarskom broju magazina Cafe Bar & Restoran možete pročitati više o našem, više nego uspešnom šefu.
Priznati francuski chef Guillaum Iskandar je donedavno vodio kuhinju restorana Langouste, koji je pod njegovim vođstvom uvršten u Michelinov vodič,...
pročitaj jošChef Marko Đerić je nakon završenih studija na Almi, međunarodnoj školi italijanske kuhinje u Kolornu, započeo svoj profesionalni put u Ženevi gde ...
pročitaj jošKompanije SpaceVIP i Space Perspective udružile su sredstva i resurse kako bi "otvorili" restoran na visini od 30 kilometara od zemlje. Večeru na k...
pročitaj još