
Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran: Promocija tradicije
Godinu dana nakon što smo započeli izbor za najbolje restorane koji svojom ponudom čuvaju tradicionalna i autentična jela Srbije, 28. februara je z...
pročitaj jošŽivko Radojčić je srpski šef koji već nekoliko godina živi i radi u Njujorku. U svom carstvu, restoranu Marlow Bistro u elitnom delu Njujorka, on spaja balkansku i mediteransku kuhinju sa modernim tvistom.
U nedavno emitovanoj epizodi popularne emisije Chopped, Živko je pobedio i osvojio nagradu u visini od 10 000 dolara. Živko potiče iz porodice koja se već generacijama bavi ugostiteljsvom, i kako kaže nije imao dilemu čime će se baviti u budućnosti.
U oktobarskom broju magazina Cafe Bar & Restoran možete pročitati više o našem, više nego uspešnom šefu.
Kada su Hotel Gorski & Spa, organizacija „Ja volim Francusku“ i „Međunarodna unija regije Alzas“ najavili dolazak čuvenog francuskog šefa kuhin...
pročitaj jošRestoran GiG je ove godine postao novi član visokog društva srpskih restorana čije ulaze krasi crvena Michelinova pločica. - Restoran GiG vredi ...
pročitaj jošDa li sam verovao da će MasterChef Srbija iznedriti profesionalnog kuvara? Priznajem da nisam. Ipak, drago mi je što sam pogrešio. Anamaria Babičko...
pročitaj još