CafeBar&Restoran
Pretraga
Newsletter
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
Pratite nas

Blog

Tuborg Zero
Proizvodi 21.05.2025

Brend Tuborg predstavlja novitet bez limita: Tuborg Zero

iqos projekat
Oprema 20.05.2025

Novi IQOS projekat je reinterpretacija tradicije namenjen mladima

SIRVIS aplikacija
Oprema 19.05.2025

Soulfood & Sirvis: Digitalno partnerstvo koje menja pravila igre u HoReCa

Finalisti Schweppes Mixology 2025.
Bar 19.05.2025

Londonski san postao stvarnost za najboljeg barmena regiona: Održano finale takmičenja Schweppes Mixology Session

Boiron voćni pirei
Proizvodi 18.05.2025

Boiron, kada se voće pretvori u savršen sladoled

Restoran Dragoljub jelovnik
Restoran 17.05.2025

Restoran Dragoljub: Za novi život kafane!

Grof Lederer vina vinarija Coka
Wine & Spirits 16.05.2025

Poverenje generacijama: Vinarija Čoka, nasleđe u bocama vrhunskog vina

Adnan Kovačević, International brend menadžer za tržišta Carlsberg Srbija Grupe/
Proizvodi 15.05.2025

Battery je brend koji pokreće dan kada ti odlučiš: Dan kreće sad!

Cremoso Latte
Menadžment 14.05.2025

Prvi izbor barista: Cremoso Latte!

Grand Crew Vinoteka
Bar 13.05.2025

Grand Crew, pravo mesto za prave izbore

Finlandia vodka Its sooooooo fine
Wine & Spirits 12.05.2025

Finlandia vodka predstavlja novu energičnu kampanju za novu generaciju

Restoran 11.05.2025

Chef Dragomir: Ako misliš da je kulinarstvo romantična priča o kreativnoj slobodi, vreme je za hladan tuš

con te apple spirit
Bar 10.05.2025

Con Te Apple Spirit, vilin duh jabuke

Srđan Blagojević Coca-Cola HBC Srbija
Menadžment 09.05.2025

Srđan Blagojević, Coca-Cola HBC Srbija, otkriva snagu i strategiju premium spirits brendova

bacardi rum i coca cola
Wine & Spirits 09.05.2025

Legendarni duo: BACARDÍ & Coca-Cola ujedinjeni u novom RTD koktelu

Koordinata u hotelu Beograd
Restoran 08.05.2025

Trenutak za stolom: Koordinata u zgradi hotela Beograd

cafebar & restoran
Restoran 07.05.2025

Izašao je novi broj magazina Cafe Bar & Restoran: Upravljanje ljudskim resursima, fleksibilnost u ponudi i pažljivo osluškivanje potreba tržišta

Aquaphor voda za ugostiteljstvo
Oprema 06.05.2025

Pravo osveženje! Akvafor, savršena voda za vaš objekat

  • 1
  • …
  • 15
  • 16
  • 17
  • …
  • 141

Magazin

Magazin 2025

CaféBar & Restoran #77

Pročitaj sve

Preporučujemo

najstariji restoran na svetu, kafana znak pitanja
Restoran 26.10.2025

Najstariji restoran na svetu i najstarija kafana u Srbiji: Ova mesta traju vekovima

penusavo vino sampanjac roze i beli
Wine & Spirits 14.11.2025

Najskuplja vina na svetu: Kako se formiraju cene i zašto rare etikete postaju investicije

Negativne Google recenzije
Restoran 10.11.2025

Noćna mora zvana negativna Google recenzija

Lavazza Barista Takmičenje 2025
Bar 20.10.2025

Beograd ponovo miriše na espresso! Stiže Lavazza Barista takmičenje 2025

bar poslovni model u italiji
Menadžment 21.10.2025

Više od 21.000 barova zatvoreno za 10 godina: Vreme za novi poslovni model

michelin ukinuo zelene zvezdice, fine dining odrzivost
Trend 29.10.2025

Michelin ukinuo zelene zvezdice! Kraj eksperimenta sa održivošću u fine diningu

CafeBar&Restoran
Pratite nas
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirits
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
  • Marketing
  • Impresum
  • Politika privatnosti
  • Uslovi korišćenja
  • Kolačići

CafeBar&Restoran © 2025 Sva prava zadržana. Developed by Cubes

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za novosti, ekskluzivne ponude i događaje.

CafeBar Restoran b2b magazin za ugostiteljstvo
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.