
Novo u HoReCa: Pionir Chef Speculaas biscuit
Speculaas biscuit je jedan od prvih artikala Pionirovog HoReCa proizvodnog programa i dolazi u display kutiji neto težine 1,8 kg, unutar koje se na...
pročitaj jošSpeculaas biscuit je jedan od prvih artikala Pionirovog HoReCa proizvodnog programa i dolazi u display kutiji neto težine 1,8 kg, unutar koje se na...
pročitaj jošNa ovogodišnjem Decanterovom ocenjivanju u Londonu srpski vinari su osvojili četiri zlatne, 45 srebrnih i 65 bronzanih medalja. Srpska vina osvoji...
pročitaj jošSvako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji....
pročitaj jošDomaća kafa već dugo predstavlja omiljeni napitak za ljude sa ovih prostora, ritual koji mnogi ne preskaču i teško im je da zamisle svoj dan bez is...
pročitaj jošChef Eriko Rekanati decenijama koristi nauku u svakodnevnom kuvanju ali, kao i svaki umetnik, oslanja se na intuiciju. Chef Eriko Rekanati je jedan...
pročitaj jošArmanjak je najstarija eu-de-vie (voda života) na bazi vina, proizveden na jugozapadu Francuske, sa više od 700 godina istorije. Armanjak svoj nazi...
pročitaj jošOtvaranjem 11. lokala u glavnom gradu, SALT shop najavio je najuzbudljivije leto uz novo vejp iskustvo. Jedinstveni vejpovi Salt, Maskking i Kub...
pročitaj jošU razgovoru sa Markom Simićem, brend menadžerom kompanije Carlsberg Srbija, saznali smo brojne zanimljive pojedinosti vezane za ovaj popularni bren...
pročitaj jošHagn Weingut, austrijska vinarija, prošle nedelje je predstavila četiri svoja vina. Na prezentacij su učestvovali vinski stručnjaci, distributeri, ...
pročitaj jošU prijatnom ambijentu novootvorenog restorana i bara 49, koji se ušuškao u jednu od najpoznatijih dorćolskih ulica, nedavno uživanje u sočnom rižot...
pročitaj jošNe smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...
pročitaj jošPred vama je novi, julski, broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosi najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa sektora,...
pročitaj jošU ovom kafeu za pripremu kafe biraju najfinija zrna, sami ih prže i garantuju vrhunski kvalitet proizvoda. Vera Cafe priprema kafu na više načina ...
pročitaj jošNe smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...
pročitaj jošNammos Dubai, besramno raskošan restoran u okviru Four Seasons-a, je restoran sa najvećom zaradom na svetu. Osim zarade, Nammos je poznat i po lis...
pročitaj jošŠvajcarsko-francuski chef Amauri Guichon redovno oduševljava svoje pratioce na Instagramu, kojih ima preko 15 miliona. Pored toga, Amauri Guicho...
pročitaj jošRestoran Brooklands koji radi u sklopu hotela Peninsula u Londonu je hot spot za ljubitelje auto-moto sportova i avio industrije. Pored toga, s mod...
pročitaj jošJan Proot, pastry chef i čokolater, od početka karijere gaji strast prema čokoladi i poslasticama. Upravo to je i njegov glavni pokretač u radu. Na...
pročitaj još