
Svratite u Coffee bean: Ako ste za savršeni espresso, francuske kroasane ili vino
Nakon lokala u Vojvode Stepe, ovo je drugi Coffee Bean, koji se smestio uz hotel Moskva. Sve što je krasilo prvi lokal, važi i za ovaj. Coffee bea...
pročitaj jošU najpoznatijem beogradskom šoru – Gastrošoru na Dorćolu, nedavno je otvoreno mesto nesvakidašnjeg i interesentnog koncepta.
View this post on Instagram
Sjajna kombinacija nadahnuća i pragmatičnosti, ovaj koncept je delo Kristine Fiscan.
Bistru i blještavu belinu prostora okitila je plavom bojom i unikatnim nameštajem koji ćete uočiti odmah pri ulasku.
Espresso, doppio espresso, americano, cappuccino, caffe latte ili freddo – nalaze se na listi favorita redovnih gostiju bara Pola Pola. Prilikom prve posete samo smo zavirili u koktel kartu i odlučili se za klasik Hendricks Gin tonik, koji ovde služe u visokoj čaši sa stopicom, uz ruzmarin, maslinu i jestivo cveće. Dovoljno da nam probudi radoznalost i nastavimo uživanje uz Espresso Martini koji umesto sa votkom u Pola Pola rade sa rumom.
Pola Pola
Žorža Klemensoa 29b, Beograd
Tel. +381 63 807 5630
Radno vreme: 09.00-01.00, petak – subota 09.00-02.00
IG @polapola.bg
Prvi Rakia bar ponikao je u Dobračinoj ulici br. 5, u samom centru Beograda, i to tada započinje prava rakijska avantura. - Rakia Bar postao je ...
pročitaj jošBeograd je grad koji diše kroz svoje restorane, kafiće i barove. Za uživaoce u dobroj hrani, novim ukusima i atmosferi koja mami na još jedno piće ...
pročitaj jošOve godine KISSA10 i SLOJ zajedno proslavljaju Uskrs: u nedelju, 20. aprila, na adresi Dobračina 29A održaće se prvi zajednički branč obe ekipe, uz...
pročitaj još