Chef Nenad Živković vodi vas na kulinarsko putovanje: Nazad u budućnost
Industrijalizacija proizvodnje hrane dovela je do situacije u kojoj je inovacija često ograničena na menje varijacije na već postojeće teme. U d...
pročitaj jošJedna od najboljih svetskih chefica, ponos slovenačke gastronomije Ana Roš je na Instagramu Hiše Franko službeno najavila svoj najambiciozniji projekat.
Radi se o otvaranju novog restorana u istarskom rizortu Petram u Savudriji. Vlasnik rizorta je MK Grupa, koja ujedno poseduje i hotel Kempiski u istom mestu. Petram neće biti klasičan hotel, već naselje sa privatnim vilama i apartmanima, a u sklopu rizorta je predviđeno pet restorana visoke klase. Od sadržaja je planiran i bazen-laguna od 900 kvadrata i krovni bazen dug čak 105 metara, koji investitor ističe kao najveći krovni bazen u Evropi.
View this post on Instagram
Restoran će po Aninim rečima biti casual&young dining i radiće u samom srcu istarskog rizorta.
“Tražimo talentovane pojedince za naš rim na ovoj romantičnoj lokaciji. Tražimo strastvene individualce koji teže izuzetnom servisu i stvaranju iskustava koje će naši gosti dugo pamtiti“, kaže Ana Roš koja je i objavila spisak pozicija koje su potrebne restoranu.
* head chef
* sous chef
* chef de partie
* commis chef
* sommelier
* barmen
* miksolog
* chef de rang
* food runner
* back bar tim
„Kao član našeg tima bićete odgovorni za vrhunski nivo servisa i iskustva za naše goste. Blisko ćete sarađivati sa timom kako bismo svi zajedno osigurali da svako jelo, piće i interakcija s gostima bude na najvišem nivou“, piše Ana.
Uslovi:
* iskustvo rada u fine dining i luksuznim restoranima
* izvrsne komunikacione i interpersonalne veštine
* pažnja prema detaljima i posvećenost kvalitetu
* sposobnost rada u brzom tempu, pod visokim pritiskom
* fleiksibilnost prema varirajućem radnom vremenu, uključujući vikende i praznike
Nikola Šorak, jedan od najtalentovanijih kuvara koje Srbija trenutno ima, priprema se ovih dana za Međunarodno takmičenje San Pellegrino Young Chef...
pročitaj jošČuveni chef Alain Ducasse objašnjava kada je zamalo dao otkaz, zašto je veganska hrana budućnost, govori o rekordnim Michelinovim zvezdicama i zaš...
pročitaj jošU septembru 2022. godine Zemun je postao bogatiji za nesvakidašnji gastronomski eksperiment. Tri chefa, tri musketara, Nikola Rosić, Nenad Atanasko...
pročitaj još