Meni Ana Roš Hiša Franko
09.03.2023 Chef

Ana Roš traži ljude za svoj novi restoran! Donosimo pozicije i uslove

Jedna od najboljih svetskih chefica, ponos slovenačke gastronomije Ana Roš  je na Instagramu Hiše Franko službeno najavila svoj najambiciozniji projekat.

Predviđeno je pet restorana visoke klase

Radi se o otvaranju novog restorana u istarskom rizortu Petram u Savudriji. Vlasnik rizorta je MK Grupa, koja ujedno poseduje i hotel Kempiski u istom mestu. Petram neće biti klasičan hotel, već naselje sa privatnim vilama i apartmanima, a u sklopu rizorta je predviđeno pet restorana visoke klase. Od sadržaja je planiran i bazen-laguna od 900 kvadrata i krovni bazen dug čak 105 metara, koji investitor ističe kao najveći krovni bazen u Evropi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hiša Franko (@hisafranko)

Casual&young dining

Restoran će po Aninim rečima biti casual&young dining i radiće u samom srcu istarskog rizorta.
 “Tražimo talentovane pojedince za naš rim na ovoj romantičnoj lokaciji. Tražimo strastvene individualce koji teže izuzetnom servisu i stvaranju iskustava koje će naši gosti dugo pamtiti“, kaže Ana Roš koja je i objavila spisak pozicija koje su potrebne restoranu.
* head chef
* sous chef
* chef de partie
* commis chef
* sommelier
* barmen
* miksolog
* chef de rang
* food runner
* back bar tim

Uslovi za konkurisanje u restoranu

„Kao član našeg tima bićete odgovorni za vrhunski nivo servisa i iskustva za naše goste. Blisko ćete sarađivati sa timom kako bismo svi zajedno osigurali da svako jelo, piće i interakcija s gostima bude na najvišem nivou“, piše Ana.
Uslovi:
* iskustvo rada u fine dining i luksuznim restoranima
* izvrsne komunikacione i interpersonalne veštine
* pažnja prema detaljima i posvećenost kvalitetu
* sposobnost rada u brzom tempu, pod visokim pritiskom
*  fleiksibilnost prema varirajućem radnom vremenu, uključujući vikende i praznike

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

IZVOR: INSTAGRAM

FOTO: INSTAGRAM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije