
Predstavljamo: Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran
Pred vama je novi, septembarski, broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosi najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa se...
pročitaj jošKakva je ovo godina bila!
Kako su restorani trenutno ponovo zaključani u Kopenhagenu, dato nam je malo vremena da sumiramo proteklu godinu.
Najviše od svega želimo da izrazimo duboku zahvalnost. Uprkos izazovima koje su nas sve pratili ove godine, imali smo periode pozitivnosti i radosti i osećali smo podršku lokalne i međunarodne zajednice.
Ovom prilikom želimo da zahvalimo vašem magazinu koji je dao snažnu podršku svima iz restoranskog biznisa, pa i nama.
Radujemo se što ćemo podeliti svoje planove za sledeću godinu i javićemo se čim budemo u mogućnosti da radimo ono što najbolje znamo, a to je da pripremamo najbolju hranu za sve naše goste.
Još jednom, hvala vam što ste nas pratili tokom protekle godine. Želimo vam siguran i zdrav doček Nove godine i najlepše želje za vas i sve vaše čitaoce u Srbiji.
Vidimo se u Novoj godini!
Kristijan Marenić, Chef De Cuisine hotela Garden Hill u Zagrebu, nas upoznaje sa kulinarskom tehnikom pravljenja emulzije putera i vode, koja će sv...
pročitaj jošNikola Vučković je zavoleo gastronomiju uz svog oca koji je bio ozbiljan gurman i odrastao je uz njegovo kuvanje, a za to što je on izrastao u ozbi...
pročitaj jošSofija Vujasinović, pastry sous chef njujorškog restorana Per Se, otkriva kako se oseća kao prva Srpkinja koja ima važnu ulogu u jednom restoranu s...
pročitaj još