Predstavljamo: Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran
Pred vama je novi, septembarski, broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosi najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa se...
pročitaj jošKakva je ovo godina bila!
Kako su restorani trenutno ponovo zaključani u Kopenhagenu, dato nam je malo vremena da sumiramo proteklu godinu.
Najviše od svega želimo da izrazimo duboku zahvalnost. Uprkos izazovima koje su nas sve pratili ove godine, imali smo periode pozitivnosti i radosti i osećali smo podršku lokalne i međunarodne zajednice.
Ovom prilikom želimo da zahvalimo vašem magazinu koji je dao snažnu podršku svima iz restoranskog biznisa, pa i nama.
Radujemo se što ćemo podeliti svoje planove za sledeću godinu i javićemo se čim budemo u mogućnosti da radimo ono što najbolje znamo, a to je da pripremamo najbolju hranu za sve naše goste.
Još jednom, hvala vam što ste nas pratili tokom protekle godine. Želimo vam siguran i zdrav doček Nove godine i najlepše želje za vas i sve vaše čitaoce u Srbiji.
Vidimo se u Novoj godini!
U autorskom tekstu chef Nenad Živković upoznaje čitaoce magazina CafeBar & Restoran sa terminom reduktarijanstvo, novim pravcem u kulinarstvu, ...
pročitaj jošStevan Pejdanovski, Head Chef restorana La Pista na Kopaoniku, odrastao je u porodici u kojoj je baka radila kao kuvarica u školskom restoranu, maj...
pročitaj još