
Predstavljamo: Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran
Pred vama je novi, septembarski, broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosi najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa se...
pročitaj jošKakva je ovo godina bila!
Kako su restorani trenutno ponovo zaključani u Kopenhagenu, dato nam je malo vremena da sumiramo proteklu godinu.
Najviše od svega želimo da izrazimo duboku zahvalnost. Uprkos izazovima koje su nas sve pratili ove godine, imali smo periode pozitivnosti i radosti i osećali smo podršku lokalne i međunarodne zajednice.
Ovom prilikom želimo da zahvalimo vašem magazinu koji je dao snažnu podršku svima iz restoranskog biznisa, pa i nama.
Radujemo se što ćemo podeliti svoje planove za sledeću godinu i javićemo se čim budemo u mogućnosti da radimo ono što najbolje znamo, a to je da pripremamo najbolju hranu za sve naše goste.
Još jednom, hvala vam što ste nas pratili tokom protekle godine. Želimo vam siguran i zdrav doček Nove godine i najlepše želje za vas i sve vaše čitaoce u Srbiji.
Vidimo se u Novoj godini!
Tajlandska kuvarica Pichaya Pam Soontornyanakij, poznata kao chef Pam, ponela je prestižnu titulu najbolje kuvarice sveta za 2025. godinu po izboru...
pročitaj jošRestoran GiG je ove godine postao novi član visokog društva srpskih restorana čije ulaze krasi crvena Michelinova pločica. - Restoran GiG vredi ...
pročitaj jošKada su Hotel Gorski & Spa, organizacija „Ja volim Francusku“ i „Međunarodna unija regije Alzas“ najavili dolazak čuvenog francuskog šefa kuhin...
pročitaj još