
Predstavljamo: Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran
Pred vama je novi, septembarski, broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosi najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa se...
pročitaj jošNoma Projects je nastala zajedničkim snagama Nomine laboratorije i web šopa na kojem možete kupovati njihove fermentisane proizvode. Ukoliko ste se prijavili na shoping listu, pre dva dana ste trebali dobiti obaveštenje da ga možete naručiti.
Nomin, dugo očekivani i najavljivani garum košta oko 20 evra za bočicu od 250 ml, dok za paket sa dve bočice dobijate popust. Šefovi širom sveta vole garume se su umami bombe i tokom fermentacije stvaraju raskošne ukuse i arome.
View this post on Instagram
Prvi garum koji možete kupiti je veganski proizvod od dimljenih gljiva, a idući, takođe vegetarijanski, je garum od slatkog pirinča i jaja. Dodatna pogodnost je kako koji garum biva pušten u prodaju, Noma na web stranici objavljuje i recepte za kuvanje sa njim. Trenutno možete pronaći recepte za veganski ramen, halumi stek, vege Chili Sin Carne, piletinu s pirinčem, omlet sa gljivama, kremasti umak za pastu s dimljenim gljivama, karbonaru i pirinač sa karijem.
Više o aktuelnom dešavanjima u restoranu Noma, novom meniju šefa Renea Redžepija u novom broju magazina Cafe Bar & Restoran.
Kristina Radosavljević nikada nije želela sebe da ističe u prvi plan, već njen rad, kao što je to slučaj i sa ovom kreacijom od lešnika, kafe i mar...
pročitaj jošNikola Vučković je zavoleo gastronomiju uz svog oca koji je bio ozbiljan gurman i odrastao je uz njegovo kuvanje, a za to što je on izrastao u ozbi...
pročitaj jošZima je doba godine kada se uživa u toplini, jačoj hrani, snažnijem i punijem vinu - vreme istinskog hedonizma. Atelje vina Šapat, renomirana kuća ...
pročitaj još