
Predstavljamo: Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran
Pred vama je novi, septembarski, broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosi najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa se...
pročitaj jošNoma Projects je nastala zajedničkim snagama Nomine laboratorije i web šopa na kojem možete kupovati njihove fermentisane proizvode. Ukoliko ste se prijavili na shoping listu, pre dva dana ste trebali dobiti obaveštenje da ga možete naručiti.
Nomin, dugo očekivani i najavljivani garum košta oko 20 evra za bočicu od 250 ml, dok za paket sa dve bočice dobijate popust. Šefovi širom sveta vole garume se su umami bombe i tokom fermentacije stvaraju raskošne ukuse i arome.
View this post on Instagram
Prvi garum koji možete kupiti je veganski proizvod od dimljenih gljiva, a idući, takođe vegetarijanski, je garum od slatkog pirinča i jaja. Dodatna pogodnost je kako koji garum biva pušten u prodaju, Noma na web stranici objavljuje i recepte za kuvanje sa njim. Trenutno možete pronaći recepte za veganski ramen, halumi stek, vege Chili Sin Carne, piletinu s pirinčem, omlet sa gljivama, kremasti umak za pastu s dimljenim gljivama, karbonaru i pirinač sa karijem.
Više o aktuelnom dešavanjima u restoranu Noma, novom meniju šefa Renea Redžepija u novom broju magazina Cafe Bar & Restoran.
Dok se restoran Dragoljub seli i priprema za otvaranje na novoj lokaciji, bliže centru Beograda, KISSA10 će ugostiti Vanju Puškara idejnog tvorca, ...
pročitaj jošAleksandar Bućan, chef kuhinje hotela Mona Plaza oduševio je prestonicu sa dva hrabra i inovativna gastronomska projekta. Tokom petnaestogodišnje k...
pročitaj jošZaboravljene kulinarske tehnike ponovo su u fokusu. Konfitiranje, jedna od njih, nastala je još u vreme kada nije bilo frižidera i zamrzivača, a u ...
pročitaj još