Koce Ivanovski, Tikveš: Strast i nauka kreiraju uspeh
Vinarija Tikveš, osnovana 1885. godine sa vekovnom tradicijom, prerasla je u sistem Tikveš Châteaux & Domaines i danas se sastoji od nekoliko v...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi u okviru domaćeg HoReCa sektora o situaciji i zbivanjima na tržištu. Do kraja decembra imaćete priliku da saznate šta najbolji među najboljima misle o kretanjima na tržištu, predviđanjima i daljim planovima u poslovanju.
Area HoReCa Manager Vinarija Tikveš, Jelena Kovačević stanje u HoReCa sektoru komentariše ovako:
“Budućnost nameće potrebu za kreiranjem jakih partnerstava sa dobavljačima, kupcima i, naravno, zaposlenima jer samo ujedinjeni možemo prebroditi poteškoće koje se mogu dogoditi u 2024. godini”.
Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
Nadaleko poznata vina koja su na našem tržištu decenijama, ove godine su upotpunjena novom linijom proizvoda Vinarija Tikveš, koja će sasvim sigurno zadovoljiti potrebe najzahtevnijih vinskih potrošača.
Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
Naš plan za 2024. godinu je da dodatno učvrstimo poziciju broj jedan, kako na tržištu Srbije tako i u regionu.
OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu
Born in Italy, shared everywhere. Možete biti u Rimu, Beogradu, Londonu, Berlinu, Njujorku ili Valdobijadeneu. Odmah iza ugla vašeg doma ili kil...
pročitaj jošPraznična atmosfera donosi radost, toplinu i trenutke koje delimo sa voljenima. Uz Monin Spiced Red Berries sirup, svaki napitak postaje deo te čar...
pročitaj jošNovogodišnji praznici donose posebnu čaroliju, a ništa ne oličava slavlje bolje od boce šampanjca ili kvalitetnog penušavog vina. Osim što simboliz...
pročitaj još