
TIS Snabdevanje, svežina, kvalitet i higijena u vašem restoranu
U HoReCa sektoru, vrhunska usluga počinje od pažljivo odabranih sastojaka i besprekornog higijenskog standarda. TIS Snabdevanje je vaš pouzdan part...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi u okviru domaćeg HoReCa sektora o situaciji i zbivanjima na tržištu. Do kraja decembra imaćete priliku da saznate šta najbolji među najboljima misle o kretanjima na tržištu, predviđanjima i daljim planovima u poslovanju.
Area HoReCa Manager Vinarija Tikveš, Jelena Kovačević stanje u HoReCa sektoru komentariše ovako:
“Budućnost nameće potrebu za kreiranjem jakih partnerstava sa dobavljačima, kupcima i, naravno, zaposlenima jer samo ujedinjeni možemo prebroditi poteškoće koje se mogu dogoditi u 2024. godini”.
Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
Nadaleko poznata vina koja su na našem tržištu decenijama, ove godine su upotpunjena novom linijom proizvoda Vinarija Tikveš, koja će sasvim sigurno zadovoljiti potrebe najzahtevnijih vinskih potrošača.
Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
Naš plan za 2024. godinu je da dodatno učvrstimo poziciju broj jedan, kako na tržištu Srbije tako i u regionu.
OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu
Con Te je porodična destilerija nastala nakon duže tradicije amaterskog bavljenja proizvodnjom vina i voćnih destilata. Verujući da imaju šta da po...
pročitaj jošKada restoran u ponudi ima nepunih 50 vina na čašu, onda znate da vas čeka gastronomski užitak. Još kad znate da hranu sprema talentovani chef Uroš...
pročitaj jošZa magazin CafeBar & Restoran, razgovarali smo sa Džonom Šatom, potpredsednikom za strateška partnerstva, Michter’s Distillery, LLC nakon borav...
pročitaj još