
Konfitiranje u restoranskoj praksi: tradicija koja štedi vreme i podiže kvalitet
Zaboravljene kulinarske tehnike ponovo su u fokusu. Konfitiranje, jedna od njih, nastala je još u vreme kada nije bilo frižidera i zamrzivača, a u ...
pročitaj jošSpeculaas biscuit je jedan od prvih artikala Pionirovog HoReCa proizvodnog programa i dolazi u display kutiji neto težine 1,8 kg, unutar koje se nalazi 300 porcijskih pakovanja.
Pionir je odlučan u nameri da prilagođavanjem dela svog bogatog asortimana odgovori na potrebe kupaca iz ovog segmenta.
Speculaas biscuit. Ovaj visokokvalitetni keks je začinjen mešavinom začina poput cimeta, muskatnog oraščića, klinčića, đumbira i kardamona i ovi začini daju keksu karakterističan topli i bogati ukus.
Hrskava tekstura i karateristična tamnosmeđa boja i oblik prilagođen potrošačima doprinose užitku prilikom konzumacije.
Speculaas biscuit je idelan kao dodatak uz tople napitke, kao dekorativni element, ali i kao guest welcome bonus što upotrebnu vrednost ovog proizvoda u HoReCa sektoru podiže na visoku lestvicu.
Kontakt za informacije i narudžbine:
SRBIJA [email protected]
CRNA GORA [email protected]
Zaboravljene kulinarske tehnike ponovo su u fokusu. Konfitiranje, jedna od njih, nastala je još u vreme kada nije bilo frižidera i zamrzivača, a u ...
pročitaj jošTražite zalogaj koji iznenađuje i oduševljava? Naša ponuda donosi savršen spoj istoka i zapada – autentične japanske gyoza knedle i TABASCO® zeleni...
pročitaj još