
Chef Kristijan Marenić objašnjava: Kako se pravi Beurre Monté
Kristijan Marenić, Chef De Cuisine hotela Garden Hill u Zagrebu, nas upoznaje sa kulinarskom tehnikom pravljenja emulzije putera i vode, koja će sv...
pročitaj jošSpeculaas biscuit je jedan od prvih artikala Pionirovog HoReCa proizvodnog programa i dolazi u display kutiji neto težine 1,8 kg, unutar koje se nalazi 300 porcijskih pakovanja.
Pionir je odlučan u nameri da prilagođavanjem dela svog bogatog asortimana odgovori na potrebe kupaca iz ovog segmenta.
Speculaas biscuit. Ovaj visokokvalitetni keks je začinjen mešavinom začina poput cimeta, muskatnog oraščića, klinčića, đumbira i kardamona i ovi začini daju keksu karakterističan topli i bogati ukus.
Hrskava tekstura i karateristična tamnosmeđa boja i oblik prilagođen potrošačima doprinose užitku prilikom konzumacije.
Speculaas biscuit je idelan kao dodatak uz tople napitke, kao dekorativni element, ali i kao guest welcome bonus što upotrebnu vrednost ovog proizvoda u HoReCa sektoru podiže na visoku lestvicu.
Kontakt za informacije i narudžbine:
SRBIJA [email protected]
CRNA GORA [email protected]
Kristijan Marenić, Chef De Cuisine hotela Garden Hill u Zagrebu, nas upoznaje sa kulinarskom tehnikom pravljenja emulzije putera i vode, koja će sv...
pročitaj jošKikkoman slatki soja sos deli bogatu aromu sa našim originalnim prirodno fermentisanim soja sosom. Ovaj sos jelima daje poseban sjaj što ga čini sa...
pročitaj jošCiao paradajz pelat je pasterizovani proizvod dobijen od zdravih i zrelih plodova celog oljuštenog paradajza, prerađenog u kratkom roku kako bi se ...
pročitaj još