
Grčka kraljica ponovo radi! Legendarna kafana 10. jula se vraća na scenu
Jedna od najstarijih kafana na Balkanu, beogradska Grčka kraljica, svečano nastavlja sa radom u četvrtak, 10. jula. Nakon što je 2007. godine zatvo...
pročitaj jošKraj jedne godine i početak nove prilika je da zastanemo, osvrnemo se na postignuća i zacrtamo nove ciljeve. Godina koja je iza nas bila je izazovna, ali i ispunjena prilikama za rast, inovacije i unapređenje. U tom duhu, želimo da vam izrazimo iskrenu zahvalnost za poverenje, saradnju i podršku tokom 2024. godine.
Za industriju ugostiteljstva, svaka godina donosi nove trendove i očekivanja gostiju. Zajedničkim snagama smo uspevali da odgovorimo na sve izazove i postignemo uspehe vredne ponosa. Vaše ideje, posvećenost i kreativnost omogućili su da zajedno stvorimo jedinstvena iskustva za sve ljubitelje vrhunskog ugostiteljstva.
S obzirom na to da smo poslovni portal koji okuplja vlasnike, menadžere i profesionalce iz ugostiteljstva i HoReCa sektora, želimo da vas podstaknemo da i u narednoj godini nastavite da istražujete, učite i razvijate se. Digitalizacija, održivost i inovacije ostaju ključni faktori za uspešno poslovanje u 2025. godini. Iskoristimo priliku da ove trendove pretvorimo u konkretne rezultate.
Naš tim ostaje posvećen tome da vam pruži najnovije informacije, savete i inspiraciju kako biste nastavili da budete lideri u svojoj oblasti.
Class Food, sa svojim magazinima Cafe Bar & Restoran, Hoteli & Restorani i Italia La Cucina & Vino, želi vam srećnu i uspešnu Novu godinu! Neka 2025. godina donese mnoštvo inspirativnih trenutaka, uspešnih projekata i zadovoljnih gostiju.
Hvala vam što ste deo naše zajednice. Radujemo se nastavku saradnje i novim prilikama koje nas čekaju u narednim mesecima.
Povodom Svetskog dana održive gastronomije, METRO HoReCa centar okupio je partnere i stručnjake iz oblasti hotelskog i restoranskog poslovanja, kak...
pročitaj jošU sredu uveče je u restoranu Puter fine bistro održana ekskluzivna koktel večera pod nazivom French Affair, koja je okupila pažljivo odabrane zvani...
pročitaj jošOni koji su probali, kažu da je meso dobijeno od rase moravka nešto najukusnije, a naš dragi prijatelj i kolumnista Hadži Jovan Mrđenović to potvrđ...
pročitaj još