
Emocionalno blagostanje: Nova osnova života u svetu koji ne staje
U savremenom svetu, gde se svakodnevica meri brzinom, koliko brzo odgovaramo na poruke, završavamo zadatke, reagujemo na promene i nosimo se s prit...
pročitaj jošDa li ste se nekad zapitali zašto od svih italijanskih regija baš Napolitanci prave najbolje pizze, testenine i slatka testa? Odgovor je – u brašnu! Jedno od najčuvenijih je Caputo brašno, oblikovano rukama tri generacije napuljskih mlinara.
Mešanjem domaćih žita iz Umbrije i Marke, sa onima iz Francuske, Nemačke i Finske, dobija se prirodno brašno savršenih odlika, bez veštačkih enzima i aditiva.
Ono što ističe sva Caputo brašna je kvalitet iza kojeg stoji tradicija od preko stotinu godina i autentičan napuljski proces sporog mlevenja žita, kojim se zadržavaju svi ukusi i hranljivi sastojci.
Bez obzira da li se bavite izradom hlebova, poslastica ili testenine, Caputo vam donosi izbor brašna za sve namene: od onih koja testu daju elastičnost i rastegljivost, do jačih sorti koje stvaraju sjajno i konzistentno testo za hleb.
Pizza Napolitana datira od 19. veka, nastala po starinskom receptu u čast kraljice Margarite Savojske. Čuveni napuljski majstor osmislio je pizza recept, u bojama italijanske zastave – crveno kao paradajz, belo kao mocarela i zeleno kao bosiljak. Ali ono što čini ovu pizzu jedinstvenom je testo napravljeno od Caputo brašna , koje postaje meko, vazdušasto, a pečenjem hrskavo.
Za sve kreativce u kuhinji i za profesionalne ugostitelje, Silbo kao distributer Caputo brašna, otkriva tajnu koja razlikuje dobro testo – od onog koje je „kao duša“!
Pravilno i redovno održavanje podova u ugostiteljskim objektima nije samo stvar estetike, već i pametna investicija u dugotrajnost i sigurnost pros...
pročitaj jošKompanija JAF donosi vrhunska rešenja za opremanje terasa, bazena i enterijera, uz maksimalnu izdržljivost i besprekoran dizajn. U ponudi su dek...
pročitaj jošU vremenu kada održivost i inovacije postaju ključni pokretači uspeha u hotelijerstvu, Hygiene Pro Team nastavlja da prednjači kao partner koji don...
pročitaj još