
Debic: Pouzdani partner profesionalaca
Debic, partner na koga se možete osloniti, koji ne nudi samo sastojke, on nudi sigurnost u svaki recept i slobodu da se kuvari posvete onome što na...
pročitaj jošDa li ste se nekad zapitali zašto od svih italijanskih regija baš Napolitanci prave najbolje pizze, testenine i slatka testa? Odgovor je – u brašnu! Jedno od najčuvenijih je Caputo brašno, oblikovano rukama tri generacije napuljskih mlinara.
Mešanjem domaćih žita iz Umbrije i Marke, sa onima iz Francuske, Nemačke i Finske, dobija se prirodno brašno savršenih odlika, bez veštačkih enzima i aditiva.
Ono što ističe sva Caputo brašna je kvalitet iza kojeg stoji tradicija od preko stotinu godina i autentičan napuljski proces sporog mlevenja žita, kojim se zadržavaju svi ukusi i hranljivi sastojci.
Bez obzira da li se bavite izradom hlebova, poslastica ili testenine, Caputo vam donosi izbor brašna za sve namene: od onih koja testu daju elastičnost i rastegljivost, do jačih sorti koje stvaraju sjajno i konzistentno testo za hleb.
Pizza Napolitana datira od 19. veka, nastala po starinskom receptu u čast kraljice Margarite Savojske. Čuveni napuljski majstor osmislio je pizza recept, u bojama italijanske zastave – crveno kao paradajz, belo kao mocarela i zeleno kao bosiljak. Ali ono što čini ovu pizzu jedinstvenom je testo napravljeno od Caputo brašna , koje postaje meko, vazdušasto, a pečenjem hrskavo.
Za sve kreativce u kuhinji i za profesionalne ugostitelje, Silbo kao distributer Caputo brašna, otkriva tajnu koja razlikuje dobro testo – od onog koje je „kao duša“!
Za profesionalce kojima je kvalitet prioritet, Silbo donosi dva izuzetna brenda: Dirafrost i Mastri Birrai Umbri. Bilo da vam je potrebna prirodna ...
pročitaj jošEkskluzivne Dolce & Gabbana Casa tapete za umetnost na vašim zidovima! Predstavljamo vam novu kolekciju Dolce & Gabbana Casa tapeta, sada ...
pročitaj jošLetnje temperature donose pojačan intenzitet rada, više gostiju i veći rizik od sitnih nezgoda na poslu. Zato je važno imati pouzdana i efikasna re...
pročitaj još