Vodič za pravljenje pice 2. čas! Umešeno testo ne sme da pređe temperaturu od 24°C
Danijel Zlatković u nastavku vodiča za pravljenje pice otkriva da je temperatura vode veoma bitna u procesu mešenja pice i dodaje da se na osnovu t...
pročitaj jošSvaki kulinarski kreativac zna da je tajna dobre pice, ali i drugih peciva, u rastegljivosti, gustini, teksturi i konačnom ukusu testa.
Da bi testo bilo dobro, njegov glavni sastojak mora biti visoko kvalitetan. Zato vam Silbo HoReCa sa zadovoljstvom predstavlja Caputo brašno, nezamenjivog saveznika svakog majstora koji testo vrti oko malog prsta. Ovaj vrhunski italijanski brend nudi različite sorte: od brašna za picu do brašna za izuzetno lagana i mekana testa. Caputo brašna ne sadrže aditive i veštačke boje.
Ako vam je stalo da vaši gosti uživaju u očaravajućem ukusu peciva, tražeći uvek parče više, onda je Caputo vaš nezaobilazni tajni sastojak.
Proizvođač: Mulino Caputo
Distriburer: Silbo doo,
Njegoševa 72, Beograd,
telefon: 011/400 33 00
U Čokoladnoj Akademiji Beograd u Beton Hali održan je najslađi događaj godine, Regionalno takmičenje za predstavnika Jugoistočne Evrope u svetskom ...
pročitaj jošČuvena četvrtasta pizza iz pleha, pizza al taglio, gastronomski proizvod rimske regionalne kuhinje, jedan je od najtraženijih zalogaja i van svoje ...
pročitaj još