
Vodič za pravljenje pice 2. čas! Umešeno testo ne sme da pređe temperaturu od 24°C
Danijel Zlatković u nastavku vodiča za pravljenje pice otkriva da je temperatura vode veoma bitna u procesu mešenja pice i dodaje da se na osnovu t...
pročitaj jošSvaki kulinarski kreativac zna da je tajna dobre pice, ali i drugih peciva, u rastegljivosti, gustini, teksturi i konačnom ukusu testa.
Da bi testo bilo dobro, njegov glavni sastojak mora biti visoko kvalitetan. Zato vam Silbo HoReCa sa zadovoljstvom predstavlja Caputo brašno, nezamenjivog saveznika svakog majstora koji testo vrti oko malog prsta. Ovaj vrhunski italijanski brend nudi različite sorte: od brašna za picu do brašna za izuzetno lagana i mekana testa. Caputo brašna ne sadrže aditive i veštačke boje.
Ako vam je stalo da vaši gosti uživaju u očaravajućem ukusu peciva, tražeći uvek parče više, onda je Caputo vaš nezaobilazni tajni sastojak.
Proizvođač: Mulino Caputo
Distriburer: Silbo doo,
Njegoševa 72, Beograd,
telefon: 011/400 33 00
Džem sa rakijom by Bakina Tajna - tradicionalna inovacija ili inovativna tradicija Specifičnost srpskih specijaliteta nadaleko je poznat. Tradicio...
pročitaj jošDodelom nagrada Food Vision festivala, zvanično je zatvoren ovogodišnji sajam Vinska vizija Otvorenog Balkana, održanog pod pokroviteljstvom Vlade ...
pročitaj jošMETRO Cash & Carry Srbija proslavio je deceniju postojanja svog HoReCa centra, u okviru Food Vision-a, čiji je METRO ovogodišnji zvanični Gastr...
pročitaj još