Svinjska kolenica
17.07.2022 Food

Villani svinjska kolenica, ručak zbog kojeg će vas obožavati

Villani kompanija počela je svoj porodični biznis još 1886. godine. Čuvajući tradiciju recepata, prave jedinstvene proizvode od mesa.

Villani kolenica bez glutena, derivata i dodatih polifosfata

Kao prvi u nizu proizvoda koji Mayrex predstavlja na našem tržištu je Villani svinjska kolenica, začinjena prirodnim začinima i aromama. Svinjska kolenica, začinjena prirodnim začinima i aromama i pečena u rerni.  Gastronomski specijalitet spreman za nekoliko minuta, u kome možete uživati kao u pečenju. Intenzivan ukus, mekan ako se kuva u pakovanju, hrskav ako porumeni u rerni. Bez glutena, bez dodatog glutamata, bez derivata mleka i bez dodatih polifosfata.

2 Vilani svinjska kolenica

Ovo pripremljeno i termički obrađeno jelo, na temperaturi od 114°C, možete kuvati upakovano 20 minuta u ključaloj vodi ili ga izvaditi iz pakovanja i pripremiti u pećnici na 200°C za 20 minuta. Predlog: Servirati toplo sa krompirima i povrćem. Prste ćete polizati!

Proizvođač: Villani
Distributer: Mayrex doo
Stevana Simića 14v, Beograd
telefon: 011/401 87 42

AUTOR: JOVANA LJUBIŠIĆ

FOTO: MAYREX

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije