Mayrex Gold Goudek sir proizvođač
24.09.2023 Food

Mayrex predstavlja Gold Gaudek sir

Mayrex na tržište sa ponosom dovodi Gold Gaudek – mešoviti proizvod na bazi pasterizovanog obranog mleka i biljnih masti 45% mlečne masti u suvoj materiji.

Gold Gaudek sir je sa 72% obranog pasterizovanog mleka

Posebnost za Gold Gaudek sir je da je u sastavu 72% obranog pasterizovanog mleka. Okregova Społdzielnia Mleczarska in Łovicz je preduzeće čija tradicija datira još od 1906. godine, a radi se o poljskom proizvođaču koji koristi domaće mleko. Karakteristična žena Łovicz, vidljiva u logotipu brenda, prepoznatljiva je na policama prodavnica širom Poljske i u preko 50 zemalja širom sveta.

Mayrex gold gaudek sir za pizzu

Zadruga prerađuje preko 390 miliona litara mleka dobijenog sa 2.500 porodičnih gazdinstava. Łovicz stalno ulaže u moderne proizvodne linije i tehnologije, ali misija se ne menja sa dolaznom i odlaznom modom – od početka se fokusira na pružanje najboljih proizvoda poljskom i stranom tržištu i dosledno sprovodi tvrdnju „Lovicz pozitivno povezuje“. Uvoznik i distributer: mayrex.rs

Mayrex je porodična firma koja posluje od 1993. godine

Firma Mayrex d.o.o. posluje od 1993. godine, sa sedištem u Batajnici, na 20 km severno od Beograda prema Novom Sadu. Od 1999. godine firma posluje pod imenom Mayrex d.o.o. ali struktura i vizija ove porodične firme je do danas ostala ista.

AUTOR: JOVANA LJUBIŠIĆ

FOTO: MAYREX

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije