1_Mayrex Njegoš Pelević
19.01.2022 Food

Njegoš Pelević, Mayrex, 2022.: „Napredak u kvalitetu je više nego očigledan“

U početku Mayrex je bila mala porodična firma, ali predanim radom se mogu pohvaliti impresivnim portfoliom italijanskih brendova iz oblasti prehrane. Sales manager firme, Njegoš Pelević stavlja kvalitet rada na prvo mesto u procesu oporavka HoReCa sektora.
„HoReCa je trenutno u veoma teškoj situaciji zbog svima znanih problema. Ono što raduje je što vidim da se veliki broj restorana uspešno bori sa svim izazovima. Pored toga, vidi se značajan napredak u kvalitetu, na čemu mi ististiramo od početka našeg rada. To je ujedno i naša preporuka svim ugostiteljima da samo kvalitet pobeđuje na tržištu“.
* Proizvod iz vaše palete koji biste izdvojili kao najuspešniji.
Mi zastupamo najpoznatije italijanske proizvodjače kao što su Divella, Filippo Berio, Agugiaro, ali ovom prilikom možda da se pohvalimo da imamo najkvalitetnije brašno za pizzu, 5 Stagioni 00 gold i najbolji pelat Divella od 2,5 kg

„Proširenje palete proizvoda i saradnja sa italijanskim stručnjacima“

* Planovi vaše kompanije za narednu godinu.
Naši planovi za sledeću godinu su i pored svih izazova veliki. Tu spada svakako proširenje palete vrhunskih proizvoda za HoReCa sektor kao i dovođenje eminentnih stručnjaka iz Italije koji bi na najbolji način prezentovali proizvode koje uvozimo.
* Koji biste restoran u Srbiji preporučili.
Nezahvalno je izdvojiti samo jedan restoran. Ako baš mora da se istakne jedan onda neka to bude zbog lokal patriotizma restoran „Da Luka“ iz Batajnice koji su nam komšije i sa kojima naravno sarađujemo od prvog dana

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: MAYREX

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije