
Filter VS espreso, ili kako voda rastvara materije iz kafe by Luka Jakšić
Barista Luka Jakšić u autorskom tekstu za Cafe Bar & Restoran objašnjava razliku između filter metoda i espresa. Da bismo ušli u srž detaljnije...
pročitaj jošSavremena gastronomska postignuća obezbedila su visok kvalitet, kakav danas gosti i očekuju, a to je nemoguće bez kvalitetne ugostiteljske opreme. Vrhunski šefovi mogu ostvariti dobre poslovne rezultate samo pomoću savremene tehnologije. Vakuum mašina im pomaže da štede i pripremaju najkvalitetnija jela, i to pomoću dodatnih funkcija koje ova vakuumirka nudi, poput brzog omekšavanja i mariniranja. Uz Henkelman mašinu može se produžiti rok trajanja namirnica do nekoliko puta, a ujedno očuvati se njihova svežina i kvalitet. Samo Henkelman vakuumirka uspeva da sačuva sokove mesa i ribe u namirnici i time spreči njihovo kvarenje.
Henkelman se na tržištu izdvojio kao lider sa vakuumirkom koja je jedini izbor onih koji znaju da je zarada u uštedi, a kvalitet beskompromisan.
Zadovoljstvo nam je što smo i ove godine bili deo 20. HoReCa sajma, jednog od najznačajnijih događaja za ugostiteljsku industriju u regionu. Kao li...
pročitaj jošDodajte dozu osveženja u svoju ponudu uz vrhunsku slushy machine! Slushy Machine by Gelato Concept Shop - savršena za kafiće, restorane, barove i p...
pročitaj jošCM2W dozirni sistemi optimizuju potrošnju deterdženata i omekšivača, pružajući maksimalnu čistoću uz minimalne troškove. Precizna automatizacija os...
pročitaj još