
Da li je rast cena uticao na pad posete u našim restoranima?
Odgovore na pitanja koliko je skok cena u restoranima uticao na pad posete istih, i kako se ugostitelji bore sa gostima koji neblagovremeno otkazuj...
pročitaj jošSvaka branša ima neki detalj koji se često smatra nebitnim, usputnim. I kao u svakoj branši tako i u ovoj, taj detalj je nebitan, ako je kako treba. A, ako nije, onda zapravo sve deluje neuredno, nehigijenski i higijena postaje apsurdno teška. Pričamo o kecelji, konobarskoj, kelnerskoj ili kuvarovoj. Nebitno, kecelja uvek mora da čista i reprezent lokala.
Firma Mco čak i u ovom segmentu pravi iskorak jer je na srpsko tržište dovela renomiranog španskog proizvođača Texia, od čijeg tekstila svoje košulje prave mnogi brendirani proizvođači. Martin Berasategui, višestruki nosilac Michelinovih zvezdica jedan je od onih koji veruje u ovaj proizvod.
Pored toga što Mco u svojoj ponudi ima više boja, kecelje su dostupne i u različitim veličinama 75×90 i 75×50 te zadovoljavaju potrebe i renomiranih beogradskih restorana. Ali, ono što zaista razlikuje ove kecelje od ostalih je što je sam materijal tretiran Biocidnim tretmanom u procesu proizvodnje te sprečava stvaranje bakterijskih kultura na keceljama.
Takođe, tkanina je obogaćena sredstvima koja sprečavaju zadržavanje fleka. Ove kecelje su višekratne i mogu se prati i sušiti u mašini. Pored standardnih kecelja Mco nudi i PVC kecelju za perače sudova. Ova kecelja je takođe višekratna i može se i prati i peglati.
I sa ponosom možemo da kažemo da je od svih novih proizvoda u našem asortimanu ovo najprodavaniji proizvod.
Mco d.o.o.
Bulevar vojvode Mišića 14, Beograd
Tel. +381 11 239 2220
www.mco.rs
Coca-Cola sistem i kompanija Bambi generisali su 633 miliona evra dodate vrednosti u domaćoj ekonomiji u 2023. godini, što predstavlja 0.9% bruto d...
pročitaj jošMeggle Barista mleko garantuje bogatu, kremastu penu i idealnu teksturu za latte art, zahvaljujući svojoj specijalnoj formuli. Meggle Barista mlek...
pročitaj jošBeppino Occelli mlekara je nastala 1976. godine sa ciljem da uspostavi plodonosnu vezu čoveka i prirode, između sireva Beppino Occeli, regije Langh...
pročitaj još