
Hygiene Systems, podloga uspeha: Održavanje podova u ugostiteljskim objektima
Pravilno i redovno održavanje podova u ugostiteljskim objektima nije samo stvar estetike, već i pametna investicija u dugotrajnost i sigurnost pros...
pročitaj jošSvaka branša ima neki detalj koji se često smatra nebitnim, usputnim. I kao u svakoj branši tako i u ovoj, taj detalj je nebitan, ako je kako treba. A, ako nije, onda zapravo sve deluje neuredno, nehigijenski i higijena postaje apsurdno teška. Pričamo o kecelji, konobarskoj, kelnerskoj ili kuvarovoj. Nebitno, kecelja uvek mora da čista i reprezent lokala.
Firma Mco čak i u ovom segmentu pravi iskorak jer je na srpsko tržište dovela renomiranog španskog proizvođača Texia, od čijeg tekstila svoje košulje prave mnogi brendirani proizvođači. Martin Berasategui, višestruki nosilac Michelinovih zvezdica jedan je od onih koji veruje u ovaj proizvod.
Pored toga što Mco u svojoj ponudi ima više boja, kecelje su dostupne i u različitim veličinama 75×90 i 75×50 te zadovoljavaju potrebe i renomiranih beogradskih restorana. Ali, ono što zaista razlikuje ove kecelje od ostalih je što je sam materijal tretiran Biocidnim tretmanom u procesu proizvodnje te sprečava stvaranje bakterijskih kultura na keceljama.
Takođe, tkanina je obogaćena sredstvima koja sprečavaju zadržavanje fleka. Ove kecelje su višekratne i mogu se prati i sušiti u mašini. Pored standardnih kecelja Mco nudi i PVC kecelju za perače sudova. Ova kecelja je takođe višekratna i može se i prati i peglati.
I sa ponosom možemo da kažemo da je od svih novih proizvoda u našem asortimanu ovo najprodavaniji proizvod.
Mco d.o.o.
Bulevar vojvode Mišića 14, Beograd
Tel. +381 11 239 2220
www.mco.rs
U svetu kafe, gde se kvalitet meri svakim gutljajem, mleko koje barista koristi može biti presudni faktor. Zato ne čudi što je Cremoso Latte tokom ...
pročitaj jošLa Lorraine Bakery Group je jedan od evropskih lidera na tržištu pekarskih proizvoda namenjenih maloprodaji i ugostiteljstvu. Kompanija je prepozna...
pročitaj jošPravilno i redovno održavanje podova u ugostiteljskim objektima nije samo stvar estetike, već i pametna investicija u dugotrajnost i sigurnost pros...
pročitaj još