Megaoprema nastavlja nesmanjenim tempom i u 2024.
Megaoprema je mlada firma, ali sa velikim iskustvom. Kombinujući preko 30 godina ukupnog iskustva u HoReCa sektoru radeći sa velikim brojem premium...
pročitaj jošPosetioci 18. međunarodnog HoReCa sajma ugostiteljske opreme su se impozantnom štandu Megaopreme upoznali sa premijum brendovima iz celog sveta, uživajući u specijalitetima koje su pripremali vrhunski beogradski šefovi.
Ove godine od 23. do 26. februara, posetioci osamnaestog po redu međunarodnog sajma ugostiteljske opreme HoReCa, mogli su premijerno da vide i upoznaju se sa asortimanom firme MEGAOPREMA DOO, Beograd. MEGAOPREMA je na svom impozantnom štandu predstavila premijum brendove iz celog sveta. Za ova 4 dana na štandu su gostovali i za posetioce pripremali hranu najpoznatiji šefovi iz beogradskih restorana kao što su Zdravko Štrbac iz restorana „The Twenty Two“, Vlajko Pešić – restoran/splav „Korzo“, Aleksandar Kocić – restoran Tisa New Balkan Cuisine, zatim profesori, studenti i đaci sa Više hotelijerske i Srednje turističke škole iz Beograda.
Na štandu se čula muzika, smeh i lepo raspoloženje, a posetioci su mogli da probaju đakonije na kojima bi pozavideli mnogi hi dining restorani iz Pariza i Njujorka.
Iz NABOO pećnice izlazilo je savršeno ispečeno odležalo meso koje je šef Vlajko Pešić servirao sa koštanom srži.
Šef Vlajko je koštanu srž polako i na niskoj temperaturi „otopio“ u našoj NEO 24 HOURS multi-funkcionalnoj šok komori. Ovo je bio zalogaj za pamćenje koji nam je omogućila ova napredna tehnologija od LAINOX-a.
Zdravko Štrbac, šef restorana sa Michelin preporukom je uz pomoć TAURUS MY COOK 1.8 uređaja za kuvanje i fino blendiranje napravio paštetu od džigerice sa suvim šljivama koja je topila srca svih koji su je probali.
Šef Aleksandar Kocić je kao pravi mađioničar iz ORVED IDEA vakuum pakerica izvlačio savršeno marinirane đakonije, a pomoću TAURUS ROWZER PLUS blendera za zamrznute namirnice napravio najlepšu hladnu kremu koju možete da probate u Srbiji, a verovatno i šire.
Pored ovoga na štandu MEGAOPREME ste mogli da vidite i JUMP 101 DM multi-funkcionalni kiper kazan renomiranog češkog proizvođača JIPA INTERNATIONAL. Ovaj uređaj predstavlja pravu laboratoriju koja svojom tehnologijom omogućava da brzo i lako „skočite“ do savršenih rezultata u pripremi hrane.
Bio je ovo prvi sajam ugostiteljske opreme HORECA na kome je MEGAOPREMA učestvovala i izlagala i prema utiscima sa njihovog štanda bilo je to nezaboravno iskustvo. Kako nam je Miloš Stevanović, generalni direktor MEGAOPREME , rekao već sada planiraju učešće sledeće godine. Sudeći po njihovom odnosu prema tehnologiji i premijum brendovima ostaje nam da strpljivo sačekamo još jedno nezaboravno iskustvo.
„Prilagodljivost i raznovrstnost uređaja koje nudimo omogućavaju modernim kuhinjama da pronađu rešenje za svaki problem. Parakonvekcijske pećnice, šok komore, kombifriz, brze pećnice, dodatna i neutralna oprema raznih kapaciteta čine naš portfolio“, rekao nam je na kraju Aleksandar Milićević direktor prodaje i izrazio zadovoljstvo zbog uspešne prezentacije na HoReCa sajmu kompanije MEGAOPREMA.
www.megaoprema.com
IG megaoprema
[email protected]
+381606677362
[email protected]
+381603009980
[email protected]
+381607677362
Na koji način da se ugostiteljski sektor HoReCa u Srbiji izbori sa izazovima dinamičnog tržišta, kako da privuče adekvatnu radnu snagu i prilagodi ...
pročitaj jošBarcaffè Espresso ponovo je ostvario izvanredan uspeh na prestižnom takmičenju International Coffee Tasting 2024, osvojivši dve zlatne medalje u ko...
pročitaj jošKompanija METRO Cash & Carry Srbija otvorila je novi logističko-distributivni centar u Dobanovcima, koji se prostire na 15.000 m², ima četiri t...
pročitaj još