Iako je preduzeće Kojan osnovano 2019. godine, iza vlasnika Vanje Đorđeva je dugogodišnje iskustvo u HoReCa sektoru.
“Zbog pandemije korona virusa, kompletno ugostiteljstvo je suočeno da posluje sa manjim prometima i to se odražava i na dobavljače koji posluju sa HoReCa sektorom. Savetujem im da izdrže ove trenutne mere i uredbe, da zadrže kvalitet hrane i osoblja, svoje dobavljače ako je moguće. I tako će i dalje biti No 1 kada su uslužne delatnosti u pitanju”.
* Proizvod iz vaše palete koji biste izdvojili kao najuspešniji.
Infrared grejalice (VarmaTec & Heliosa 66), Uv lampa za neutralizaciju letećih insekata Exocutor 80w.
* Planovi vaše kompanije za narednu godinu.
Više edukacije HoReCa sektora kada su Haccp standardi u pitanju (ugostiteljske kuhinje), a značajnu pažnju ćemo posvetiti sajmu ugostiteljstva od 24 do 28. februara u Beogradu.
* Koji biste restoran u Srbiji preporučili.
Restoran “Mala Zvezdara” Beograd, “Kaldi” Novi Beograd, “Le Quipe” Zlatibor, “Bela Reka” Novi Beograd i “Dva Štapića” Novi Sad.
Prijavite se i prvi saznajte za novosti, ekskluzivne ponude i događaje.