
SIRVIS aplikacija kao digitalni marketplace nove generacije
Generalni menadžer SIRVIS aplikacije, Lazar Živković, pojašnjava kako će ovo inovativno rešenje doneti svežinu i efikasnost u HoReCa sektor. Danas ...
pročitaj jošIako je preduzeće Kojan osnovano 2019. godine, iza vlasnika Vanje Đorđeva je dugogodišnje iskustvo u HoReCa sektoru.
“Zbog pandemije korona virusa, kompletno ugostiteljstvo je suočeno da posluje sa manjim prometima i to se odražava i na dobavljače koji posluju sa HoReCa sektorom. Savetujem im da izdrže ove trenutne mere i uredbe, da zadrže kvalitet hrane i osoblja, svoje dobavljače ako je moguće. I tako će i dalje biti No 1 kada su uslužne delatnosti u pitanju”.
* Proizvod iz vaše palete koji biste izdvojili kao najuspešniji.
Infrared grejalice (VarmaTec & Heliosa 66), Uv lampa za neutralizaciju letećih insekata Exocutor 80w.
* Planovi vaše kompanije za narednu godinu.
Više edukacije HoReCa sektora kada su Haccp standardi u pitanju (ugostiteljske kuhinje), a značajnu pažnju ćemo posvetiti sajmu ugostiteljstva od 24 do 28. februara u Beogradu.
* Koji biste restoran u Srbiji preporučili.
Restoran “Mala Zvezdara” Beograd, “Kaldi” Novi Beograd, “Le Quipe” Zlatibor, “Bela Reka” Novi Beograd i “Dva Štapića” Novi Sad.
Kompanija Winterhalter - specijalista za profesionalno pranje posuđa i ove godine učestvuje na beogradskom Sajmu ugostiteljske opreme, gde će poset...
pročitaj jošDobro osmišljen jelovnik ne samo da optimizuje troškove i povećava profit, već i unapređuje ukupno iskustvo gostiju u objektu. Pravljenje jelovnika...
pročitaj jošKompanija Vandemoortele više od 100 godina spada u vodeće u Evropi za proizvodnju prehrambenih proizvoda – smrznutih pekarskih proizvoda, čokoladne...
pročitaj još