SIRVIS aplikacija kao digitalni marketplace nove generacije
Generalni menadžer SIRVIS aplikacije, Lazar Živković, pojašnjava kako će ovo inovativno rešenje doneti svežinu i efikasnost u HoReCa sektor. Danas ...
pročitaj jošIako je preduzeće Kojan osnovano 2019. godine, iza vlasnika Vanje Đorđeva je dugogodišnje iskustvo u HoReCa sektoru.
“Zbog pandemije korona virusa, kompletno ugostiteljstvo je suočeno da posluje sa manjim prometima i to se odražava i na dobavljače koji posluju sa HoReCa sektorom. Savetujem im da izdrže ove trenutne mere i uredbe, da zadrže kvalitet hrane i osoblja, svoje dobavljače ako je moguće. I tako će i dalje biti No 1 kada su uslužne delatnosti u pitanju”.
* Proizvod iz vaše palete koji biste izdvojili kao najuspešniji.
Infrared grejalice (VarmaTec & Heliosa 66), Uv lampa za neutralizaciju letećih insekata Exocutor 80w.
* Planovi vaše kompanije za narednu godinu.
Više edukacije HoReCa sektora kada su Haccp standardi u pitanju (ugostiteljske kuhinje), a značajnu pažnju ćemo posvetiti sajmu ugostiteljstva od 24 do 28. februara u Beogradu.
* Koji biste restoran u Srbiji preporučili.
Restoran “Mala Zvezdara” Beograd, “Kaldi” Novi Beograd, “Le Quipe” Zlatibor, “Bela Reka” Novi Beograd i “Dva Štapića” Novi Sad.
HoReCa 2025 anketa koju tradicionalno sprovodi B2B magazin Cafe Bar & Restoran predstavlja ključni alata za sagledavanje situacije i zbivanja n...
pročitaj jošPavel Erankevich je pre dve godine preuzeo poziciju generalnog direktora Carlsberg Srbija grupe, koja obuhvata tržišta Srbije, Bosne i Hercegovine,...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i menadžera naj...
pročitaj još