SIRVIS aplikacija kao digitalni marketplace nove generacije
Generalni menadžer SIRVIS aplikacije, Lazar Živković, pojašnjava kako će ovo inovativno rešenje doneti svežinu i efikasnost u HoReCa sektor. Danas ...
pročitaj jošIako je preduzeće Kojan osnovano 2019. godine, iza vlasnika Vanje Đorđeva je dugogodišnje iskustvo u HoReCa sektoru.
“Zbog pandemije korona virusa, kompletno ugostiteljstvo je suočeno da posluje sa manjim prometima i to se odražava i na dobavljače koji posluju sa HoReCa sektorom. Savetujem im da izdrže ove trenutne mere i uredbe, da zadrže kvalitet hrane i osoblja, svoje dobavljače ako je moguće. I tako će i dalje biti No 1 kada su uslužne delatnosti u pitanju”.
* Proizvod iz vaše palete koji biste izdvojili kao najuspešniji.
Infrared grejalice (VarmaTec & Heliosa 66), Uv lampa za neutralizaciju letećih insekata Exocutor 80w.
* Planovi vaše kompanije za narednu godinu.
Više edukacije HoReCa sektora kada su Haccp standardi u pitanju (ugostiteljske kuhinje), a značajnu pažnju ćemo posvetiti sajmu ugostiteljstva od 24 do 28. februara u Beogradu.
* Koji biste restoran u Srbiji preporučili.
Restoran “Mala Zvezdara” Beograd, “Kaldi” Novi Beograd, “Le Quipe” Zlatibor, “Bela Reka” Novi Beograd i “Dva Štapića” Novi Sad.
M&L International možete obezbediti sve što vam je potrebno za savršenu pizzu. Od profesionalnog Pivetti brašna za pizzu, Terra Creta maslin...
pročitaj jošSutlijaš, mnogima omiljena poslastica iz detinjstva, ne mora da bude pripreman samo na tradicionalan način. Kikkoman recept za čokoladni sutlijaš d...
pročitaj jošUgostitelji su po prirodi posla upućeni na svakodnevne nabavke različite robe, pa im mogućnost online kupovine izuzetno olakšava rad. Umesto odlask...
pročitaj još