Pretraga
Menadžment 23.12.2023

Mesara Morava na tržište donosi nešto do sada neviđeno

Nataša Stevanović

U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi u okviru domaćeg HoReCa sektora o situaciji i zbivanjima na tržištu. Do kraja decembra imaćete priliku da saznate šta najbolji među najboljima misle o kretanjima na tržištu, predviđanjima i daljim planovima u poslovanju.

Praćenje trendova kao osnova konkurentnosti

Vlasnik Mesare Morava, Branko Mijajlović stanje u HoReCa sektoru komentariše ovako:
Uvek dinamični HoRECA sektor kontinuirano prolazi kroz promene. Plate zaposlenih više nisu primarni izazov, jer je većina povećala cene rada svojih zaposlenih. Savet vlasnicima i menadžerima jeste da se trude da što više prate savremene trendove, kako bi njihova usluga ostala konkurentna. Nabavka kvalitetnih sirovina i očuvanje pozitivne radne atmosfere takođe su faktori koji prave ključnu razliku u uspehu”.

Branko Mijajlović - Mesara Morava
Branko Mijajlović – vlasnik Mesare Morava

Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
Mesara Morava Meat Concept Store restorani najpoznatiji su po ćevapima i pljeskavicama koje se prave po autentičnoj recepturi, već više od 30 godina. Dodao bih i naš poznati tatar biftek, a raduje me što se povećava potražnja za komadima mesa iz Dry Aged segmenta, juneća dijafragma, ali i koštana srž.

Morava jača maloprodaju i donosi nešto do sada neviđeno

Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
Mesara Morava će iznenaditi svoje sugrađane sa par noviteta. Pored jačanja kapaciteta maloprodaja i povećanja efikasnosti naših Meat Concept Store restorana u planu je i otvaranje nečega potpuno novog, do sada neviđenog na našem prostoru, ali neka to ostane iznenađenje.

OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre nego što objavite komentare, posetite i upoznajte se sa uslovima korišćenja usluge.