Proširena pizzeria Bosiljak od sada pizze peče u jednoj od najboljih pizza peći
Nakon tri godine kontinuiranog i uspešnog poslovanja, zemunska pizzeria Bosiljak dobila je nov i unapređen izgled. Poznavaoci najpoznatijeg italija...
pročitaj jošSada već davne 1986. godine, u Subotici je otvorena tada veoma moderna i daleko ispred svog vremena – picerija „Boss”. Upečatljivo ime i potpuno novi, moderan koncept brzo su postali prepoznatljivi, a stalna težnja ka kvalitetu rezultirala je uspehom, što je dovelo do širenja ponude i kapaciteta.
Deset godina kasnije, bio je pravi trenutak za zaokret od koncepta picerije ka modernom i prepoznatljivom restoranu. Jedan od velikih izazova tog vremena bilo je uvođenje nesvakidašnjih jela i namirnica, kako bi kuhinja restorana „Boss” dobila značajnije mesto u postavljanju nove kulture i standarda ishrane.
Interesovanje Subotičana, a sve više i turista i svih posetilaca Subotice i Palića, ubrzo je premašilo kapacitete restorana i terase, te se „Boss” početkom 2000. godine proširuje na prostor koji je i danas poznat kao „Atrium”, zatim i na suprotnu stranu Ulice Matije Korvina, u prostor gostima poznat kao „Fashion”. Ukupni kapaciteti zatvorenog i otvorenog prostora tada dostižu 600 sedećih mesta, što iziskuje beprekoran sistem i organizaciju rada i kuhinje i restorana.
Dolaskom Miroslava Poljaković Mikija na mesto šefa kuhinje, koji je nekoliko godina radio pod jurisdikcijom Iasonasa Giasoumija, jednog od najpoznatijih kiparskih kuvara, unapređen je postojeći koncept kafe-restorana mnogim, sad već našim prepoznatljivim, jelima, te brzim i standardnim servisom.
Mnogi gosti restorana „Boss” poželeli su prepoznatljive ukuse i na kućnoj adresi i na svojim proslavama, te dostava i ketering ovog restorana uspešno posluju već 15 godina i naširoko su prepoznatljivi po svom kvalitetu.
Danas s pravom i ponosom možemo reći da je moderno zdanje caffe restorana „Boss” prepoznatljivo po svom jelovniku, sa kog se izdvajaju specijaliteti poput Ramsteka sa kozijim sirom i džemom od ljubičastog luka, Losos salatom, Pastom a la chef, Pilećeg filea sa gorgonzola sosom itd., zatim po vinskoj karti, ali pre svega po posvećenosti svih zaposlenih koji imaju isti cilj – beskompromisno zadovoljstvo gostiju.
„Boss” je jedan od zaštitnih znakova Subotice, mesto gde rado svraćaju gosti svih generacija iz celog regiona, a koje se ističe pažnjom posvećenom svakom gostu i kvalitetnom uslugom kakva se očekuje od imena „Boss”.
Adresa: Matije Korvina 7, 24 000 Subotica
Instagram: boss.caffe
Vrsta lokala: caffe picerija restoran
Facebook: BossCaffe
Mail: [email protected]
Web: www.bosscaffe.com
Cena pića: Vino (na čašu): 300 do 600 din. Viski: 250 do 950 din. Pivo: 195 do 550 din.
Cena hrane: Doručak: 225 do 600 din. Salate: 370 do 1.300 din. Pizza: 450 do 890 din. Junetina: 1.290 do 1.950 din.
Radno vreme: ponedeljak–subota 7.00 do ponoći, nedelja 9.00 do ponoći
Telefon: 065/655-1111
Restoran GIG, sinonim za eleganciju i vrhunsku gastronomiju u Beogradu, priprema jedinstveno veče posvećeno umetnosti uživanja u vinima. Restoran ...
pročitaj jošNema tog ugostiteljskog objekta koji nije bio suočen sa neprijatnošću koju donosi negativna Google recenzija. Ipak, sa njihovim eventualnim porasto...
pročitaj jošMolekularni momenat je temelj promišljanja u novom restoranu Delirium Silence. Bez obzira što je ovaj koncept u Srbiji prilično neistražen, chef Vl...
pročitaj još