
Hrastovina: Ambijent kao “kod kuće“ i pečenje s potpisom
Kada je prerano da se mlad čovek uozbilji? Ovo je pitanje koje je provejavalo sve vreme razgovora sa Stevanom Aleksićem. Sa svoje 24 godine je daka...
pročitaj jošZa sve čitaoce magazina i posetioce portala Cafe Bar & Restoran omogućili smo još jednu opciju koja vam može biti korisna.
Naime, od sada možete u potpunosti „skinuti“ kompletan magazin u PDF formatu. Da li ćete ga odštampati ili ćete ga takvog koristiti u poslovnim kontaktima, izbor je na vama. Obavestite vaše poslovne partnere kroz još jedan vid komunikacije o vašem delovanju, portfoliju vaše firme, plasiranju vaših proizvoda. Mogućnosti su bezbrojne.
Download celog magazina je vrlo jednostavan. Potrebno je samo nekoliko klikova, a da bi vam olakšali ovu radnju, tu je prikaz.
U rubrici MAGAZIN, odaberite željeni broj iz naše arhive. Levim klikom pritisnite polje sa tri tačke. Iskočiće vam prozor i pritiskom na Download PDF File, u roku od minuta će se kompletan magazin naći na vašem uređaju.
I na kraju ćemo iskoristiti i ovu priliku da se zahvalimo svim poslovnim partnerima i prijateljima uz čiju pomoć smo zajedničkim snagama došli do toga da Cafe Bar & Restoran bude najuticajniji HoReCa magazin u zemlji.
Kada je prerano da se mlad čovek uozbilji? Ovo je pitanje koje je provejavalo sve vreme razgovora sa Stevanom Aleksićem. Sa svoje 24 godine je daka...
pročitaj jošKafana pod lozom - lepo ime za jednu kafanu, što bi znalci rekli „Pogođeno ime!“ Ponekad dobro ime ume da pogodi više asocijacija od silnih rečenic...
pročitaj jošChef Nemanja Janković je napustio gradsku vrevu i vratio se na Taru gde sada vodi Kremna koncept, projekat u kojm centralno mesto zauzima restoran ...
pročitaj još