
Chef kuhinje restorana GiG, Uroš Ivošević: Fine dining je vraški težak rad
Restoran GiG je ove godine postao novi član visokog društva srpskih restorana čije ulaze krasi crvena Michelinova pločica. - Restoran GiG vredi ...
pročitaj jošZa sve čitaoce magazina i posetioce portala Cafe Bar & Restoran omogućili smo još jednu opciju koja vam može biti korisna.
Naime, od sada možete u potpunosti „skinuti“ kompletan magazin u PDF formatu. Da li ćete ga odštampati ili ćete ga takvog koristiti u poslovnim kontaktima, izbor je na vama. Obavestite vaše poslovne partnere kroz još jedan vid komunikacije o vašem delovanju, portfoliju vaše firme, plasiranju vaših proizvoda. Mogućnosti su bezbrojne.
Download celog magazina je vrlo jednostavan. Potrebno je samo nekoliko klikova, a da bi vam olakšali ovu radnju, tu je prikaz.
U rubrici MAGAZIN, odaberite željeni broj iz naše arhive. Levim klikom pritisnite polje sa tri tačke. Iskočiće vam prozor i pritiskom na Download PDF File, u roku od minuta će se kompletan magazin naći na vašem uređaju.
I na kraju ćemo iskoristiti i ovu priliku da se zahvalimo svim poslovnim partnerima i prijateljima uz čiju pomoć smo zajedničkim snagama došli do toga da Cafe Bar & Restoran bude najuticajniji HoReCa magazin u zemlji.
Restoran GiG je ove godine postao novi član visokog društva srpskih restorana čije ulaze krasi crvena Michelinova pločica. - Restoran GiG vredi ...
pročitaj jošRestoran „Fleur de Sel“, posle dobijanja Michelin zvezde, diči se još jednim prestižnim priznanjem. Britanski magazin „The World of Fine Wine“ svrs...
pročitaj jošNajpoznatiji srpski sommelier i ugostitelj Vuk Vuletić od sada vodi Legat 1903, prestonički fine dining restoran koji nastavlja rad pod jednostavni...
pročitaj još