
Vojvođanski fine dining: Salaš Kovač 1920
Oskar Kovač je sa 13 godina znao da će biti kuvar. Nakon stažiranja u Michelinovim restoranima u inostranstvu, prošle godine je sa roditeljima i br...
pročitaj jošZa sve čitaoce magazina i posetioce portala Cafe Bar & Restoran omogućili smo još jednu opciju koja vam može biti korisna.
Naime, od sada možete u potpunosti „skinuti“ kompletan magazin u PDF formatu. Da li ćete ga odštampati ili ćete ga takvog koristiti u poslovnim kontaktima, izbor je na vama. Obavestite vaše poslovne partnere kroz još jedan vid komunikacije o vašem delovanju, portfoliju vaše firme, plasiranju vaših proizvoda. Mogućnosti su bezbrojne.
Download celog magazina je vrlo jednostavan. Potrebno je samo nekoliko klikova, a da bi vam olakšali ovu radnju, tu je prikaz.
U rubrici MAGAZIN, odaberite željeni broj iz naše arhive. Levim klikom pritisnite polje sa tri tačke. Iskočiće vam prozor i pritiskom na Download PDF File, u roku od minuta će se kompletan magazin naći na vašem uređaju.
I na kraju ćemo iskoristiti i ovu priliku da se zahvalimo svim poslovnim partnerima i prijateljima uz čiju pomoć smo zajedničkim snagama došli do toga da Cafe Bar & Restoran bude najuticajniji HoReCa magazin u zemlji.
Oskar Kovač je sa 13 godina znao da će biti kuvar. Nakon stažiranja u Michelinovim restoranima u inostranstvu, prošle godine je sa roditeljima i br...
pročitaj jošRestoran Maido u Limi proglašen najboljim na svetu, prema prestižnoj listi World’s 50 Best Restaurants za 2025. godinu. Dve nedelje nakon objave p...
pročitaj jošChef Nemanja Janković je napustio gradsku vrevu i vratio se na Taru gde sada vodi Kremna koncept, projekat u kojm centralno mesto zauzima restoran ...
pročitaj još