02.11.2021 Restoran

Download opcija! Skinite ceo Cafe Bar & Restoran u PDF formatu

Za sve čitaoce magazina i posetioce portala Cafe Bar & Restoran omogućili smo još jednu opciju koja vam može biti korisna.

Cafe Bar & Restoran je nikad dostupniji

Naime, od sada možete u potpunosti „skinuti“ kompletan magazin u PDF formatu. Da li ćete ga odštampati ili ćete ga takvog koristiti u poslovnim kontaktima, izbor je na vama. Obavestite vaše poslovne partnere kroz još jedan vid komunikacije o vašem delovanju, portfoliju vaše firme, plasiranju vaših proizvoda. Mogućnosti su bezbrojne.
Download celog magazina je vrlo jednostavan. Potrebno je samo nekoliko klikova, a da bi vam olakšali ovu radnju, tu je prikaz.

U rubrici MAGAZIN, odaberite željeni broj iz naše arhive. Levim klikom pritisnite polje sa tri tačke. Iskočiće vam prozor i pritiskom na Download PDF File, u roku od minuta će se kompletan magazin naći na vašem uređaju.
I na kraju ćemo iskoristiti i ovu priliku da se zahvalimo svim poslovnim partnerima i prijateljima uz čiju pomoć smo zajedničkim snagama došli do toga da Cafe Bar & Restoran bude najuticajniji HoReCa magazin u zemlji.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije