19.09.2024 Restoran

Posetite Dunavski park i priuštite sebi autentične ukuse: Kosovska kobasica ili tomahawk odležao 40 dana, teleći obrazi i čokoladna perla

Na samoj obali Dunava vas čekaju autentični ukusi nacionalne kuhinje. U smederevskom restoranu Dunavski park doručak se služi od 9 do 13 časova, a pored tri vrste omleta i kajgane sa kobasicom, u ponudi su i prženice i kačamak.

Dunavski park u Smederevu – restoran nacionalne kuhinje i pravih specijaliteta

Od hladnih predjela izdvaja se kosovska kobasica i švargla od mangulice, koje vrlo lako možete upariti sa kajmakom, kozjim, ovčijim, sjeničkim ili zlatarskim sirom. Pored dve obrok salate, u ponudi su i “plodovi Dunava” u vidu smuđa, šarana i soma, riblje čorbe kao i paštete od bele ribe, celera i ruzmarina.

Sa roštilja bi izdvojili ćevap porciju, gurmansku i ovčiju pljeskavicu koje prijaju uz miks šumskih pečurki, grilovani miročki ili kozji sir.

Za ručak ili večeru vas čekaju svinjski tomahawk odležao 40 dana, sporo spremani teleći obrazi i pileći file punjen feta sirom i ajvarom rolovan u pančetu.

Tiramisu sa malinom, čokoladna perla sa sladoledom i voćem, i grčka baklava sa narandžom i sladoledom će biti savršen kraj posete ovom restoranu vrednom pažnje.

Dunavski park

Despota Đurđa 43, Smederevo
Tel. +381 62 8792 864
Radno vreme: 09.00-00.00
IG @restoran.dunavski.park

AUTOR: Svetislav Stojanović / N.S.

IZVOR: Cafe Bar & Restoran

FOTO: AI

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije