
Kolika je cena vrhunskog zadovoljstva u restoranima sa Michelinovom zvezdicom?
Od svog pokretanja Michelinov vodič je ostao najprestižniji svetski sistem ocenjivanja restorana. Restorani širom sveta koji nose od 1 do 3 zvezdic...
pročitaj jošNa samoj obali Dunava vas čekaju autentični ukusi nacionalne kuhinje. U smederevskom restoranu Dunavski park doručak se služi od 9 do 13 časova, a pored tri vrste omleta i kajgane sa kobasicom, u ponudi su i prženice i kačamak.
Od hladnih predjela izdvaja se kosovska kobasica i švargla od mangulice, koje vrlo lako možete upariti sa kajmakom, kozjim, ovčijim, sjeničkim ili zlatarskim sirom. Pored dve obrok salate, u ponudi su i “plodovi Dunava” u vidu smuđa, šarana i soma, riblje čorbe kao i paštete od bele ribe, celera i ruzmarina.
View this post on Instagram
Sa roštilja bi izdvojili ćevap porciju, gurmansku i ovčiju pljeskavicu koje prijaju uz miks šumskih pečurki, grilovani miročki ili kozji sir.
Za ručak ili večeru vas čekaju svinjski tomahawk odležao 40 dana, sporo spremani teleći obrazi i pileći file punjen feta sirom i ajvarom rolovan u pančetu.
View this post on Instagram
Tiramisu sa malinom, čokoladna perla sa sladoledom i voćem, i grčka baklava sa narandžom i sladoledom će biti savršen kraj posete ovom restoranu vrednom pažnje.
Dunavski park
Despota Đurđa 43, Smederevo
Tel. +381 62 8792 864
Radno vreme: 09.00-00.00
IG @restoran.dunavski.park
Enso restoran, koji slavi deset godina postojanja, predstavio je novi zimski meni, kojm je chef Nedeljko Jerković ponovo dokazao da je velemajstor ...
pročitaj jošČitaoci B2B magazina i portala Cafe Bar & Restoran znaju da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji. Da predstavljamo inost...
pročitaj jošStevan Pejdanovski, Head Chef restorana La Pista na Kopaoniku, odrastao je u porodici u kojoj je baka radila kao kuvarica u školskom restoranu, maj...
pročitaj još