
Restoran Dragoljub: Za novi život kafane!
Svaki novi projekat koji izađe iz kuhinje chefa Vanje Puškara i tima koji je okupljen pod kapom projekta New Balkan Cuisine izaziva pažnju profesio...
pročitaj jošSmešten kod Botaničke bašte, nedavno je sa radom počeo Geum bistro uređen u svedenim notama skandinavskog stila.
Izuzev činjenica da se nalazi tik uz predivnu biljnu oazu, Geum bistro i naziv nosi po raritetnoj biljci iz roda ruže, milozvučnog naziva – blaženak. Prostor je opremljen dizajnerskim nameštajem od prirodnog drveta.
Meni koji će vas sačekati u Geum bistrou je sačinjen od 7-8 jela i menja se na svakih desetak dana.
View this post on Instagram
Komadići sirove ribe sa paradajzom, ljuti patlidžan sa pastom od indijskog oraha, karfiol u sosu od parmezana i ulja od tartuga i peruanski sevice od paradajza samo su neka od jela koja prate sezonu.
Pileći batak sa pikantnim pečenim leblebijama i orada sa tikvicama su dva izuzetno fino komponovana jela chefa Ivana Severova, koji izuzetnu pažnju poklanja odabiru namirnica i njihovoj optimalnoj iskorišćenosti, što daje maksimalan učinak.
View this post on Instagram
Uz bogate ukuse u tanjiru služe se isključivo srpska vina i lokalno zanatsko pivo.
Geum bistro
Takovska 45a, Beograd
Tel. +381 61 112 8101
Vreme: 14.00-22.00
IG @geum.bistro
Kada je prerano da se mlad čovek uozbilji? Ovo je pitanje koje je provejavalo sve vreme razgovora sa Stevanom Aleksićem. Sa svoje 24 godine je daka...
pročitaj jošU srcu Beograda, hotel Moskva i danas čuva ritual duži od veka – doručak sa pogledom na Terazije. Mirisi sveže kafe i peciva, zvuci klavira i šarm ...
pročitaj jošKafana pod lozom - lepo ime za jednu kafanu, što bi znalci rekli „Pogođeno ime!“ Ponekad dobro ime ume da pogodi više asocijacija od silnih rečenic...
pročitaj još