
Splav Corso: Nova ukusna plovidba Savom, od Srema do Orijenta
Splav Corso odnedavno ponovo radi. Restoran je pomeren nekoliko stotina metara nizvodno u odnosu na prethodnu lokaciju, a osim renoviranog enterije...
pročitaj jošSmešten kod Botaničke bašte, nedavno je sa radom počeo Geum bistro uređen u svedenim notama skandinavskog stila.
Izuzev činjenica da se nalazi tik uz predivnu biljnu oazu, Geum bistro i naziv nosi po raritetnoj biljci iz roda ruže, milozvučnog naziva – blaženak. Prostor je opremljen dizajnerskim nameštajem od prirodnog drveta.
Meni koji će vas sačekati u Geum bistrou je sačinjen od 7-8 jela i menja se na svakih desetak dana.
View this post on Instagram
Komadići sirove ribe sa paradajzom, ljuti patlidžan sa pastom od indijskog oraha, karfiol u sosu od parmezana i ulja od tartuga i peruanski sevice od paradajza samo su neka od jela koja prate sezonu.
Pileći batak sa pikantnim pečenim leblebijama i orada sa tikvicama su dva izuzetno fino komponovana jela chefa Ivana Severova, koji izuzetnu pažnju poklanja odabiru namirnica i njihovoj optimalnoj iskorišćenosti, što daje maksimalan učinak.
View this post on Instagram
Uz bogate ukuse u tanjiru služe se isključivo srpska vina i lokalno zanatsko pivo.
Geum bistro
Takovska 45a, Beograd
Tel. +381 61 112 8101
Vreme: 14.00-22.00
IG @geum.bistro
Restoran Bata Pežo u novom ruhu nastavlja da privlači sve ljubitelje domaće kuhinje i autentičnog doživljaja pored Dunava. Koju vrstu ugođaja mogu ...
pročitaj jošZima je doba godine kada se uživa u toplini, jačoj hrani, snažnijem i punijem vinu - vreme istinskog hedonizma. Atelje vina Šapat, renomirana kuća ...
pročitaj jošDobro osmišljen jelovnik ne samo da optimizuje troškove i povećava profit, već i unapređuje ukupno iskustvo gostiju u objektu. Pravljenje jelovnika...
pročitaj još