
CafeBar & Restoran vodič kroz niške kafane, ovde i dalje živi merak
Jedan od najstarijih gradova na Balkanu, Niš, nezamisliv je bez bogatog kulturnog i gastronomskog nasleđa. Niške kafane su pravo mesto ako želite d...
pročitaj jošTradicionala 2025 je izbor za najbolje restorane u Srbiji koji služe autentična i tradicionalna jela. Svako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji.
Pored toga, predstavljamo inostrane restorane, zatim domaće restorane sa internacionalnim jelovnicima drugih zemalja, ne zapostavljajući restorane i chefove koji neguju domaću kuhinju. Ta simbioza ukusa i različitosti uvek iznedri novi kvalitet, i to je dobro.
Ali ono što ne smemo dozvoliti da padne u zaborav jesu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli očuvanje srpske kuhinje, Cafe Bar & Restoran organizuje: Tradicionala 2025, Izbor za najbolje restorane koji služe tradicionalna i autentična jela.
U nastavku vas upoznajemo sa tri restorana koji po mišljenju naše redakcije zaslužuju da se nađu u konkurenciji. OVDE možete glasati i tako doprineti objektivnosti ocenjavanja i pomoći redakciji našeg magazina i portala da prepozna i proglasi najbolje!
120. MILUTINAC
Nade Dimić 5-7, Beograd
Radno vreme: pon-pet 09.00-22.00; sub 10.00-22.00
View this post on Instagram
Nekadašnja mala kafana prerasla je u jedno od omiljenih mesta za svadbe i proslave nedeljom uz tradicionalni jelovnik.
121. BRVNARA
Živojina Lazića bb, Grdica, Kraljevo
Radno vreme: pon-sub 08.00-24.00; ned 10.00-24.00
View this post on Instagram
Etno restoran koji je nadaleko poznat po tradicionalnoj hrani napravljenoj sa mnogo ljubavi.
122. ANTERIJA
Milunke Savić bb, Jošanička Banja
Radno vreme: 08.00-22.00
Već 18 godina ova porodična kafana je obavezna stanica svakog gurmana na putu za Kopaonik.
∴∴∴∴∴∴∴∴
Glasanje će se odvijati na portalu B2B magazina Cafe Bar & Restoran od 29. decembra do 1. marta, a rezultati glasanja će biti objavljeni 2. marta, kao i u martovskom izdanju magazina Cafe Bar & Restoran. O terminu dodela priznanja nagrađeni restorani će biti blagovremeno obavešteni.
Nova sezona u Vrnjačkoj Banji donosi novu energiju i vedrinu, park oživljava u punom sjaju, a posetilaca je iz dana u dan sve više. U tom ritmu buđ...
pročitaj jošKada je prerano da se mlad čovek uozbilji? Ovo je pitanje koje je provejavalo sve vreme razgovora sa Stevanom Aleksićem. Sa svoje 24 godine je daka...
pročitaj jošTip vašeg restorana određuje se na osnovu usluge, lokacije, kuhinje, ali on zavisi i od cenovnika, enterijera i atmosfere. Kroz serijal postova koj...
pročitaj još