Tradicionala 2025 CafeBar Restoran
04.01.2025 Restoran

Vaš glas je bitan: Cafe Bar & Restoran bira najbolje restorane sa tradicionalnim jelima

Tradicionala 2025 je izbor za najbolje restorane u Srbiji koji služe autentična i tradicionalna jela. Svako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji.

Pored toga, predstavljamo inostrane restorane, zatim domaće restorane sa internacionalnim jelovnicima drugih zemalja, ne zapostavljajući restorane i chefove koji neguju domaću kuhinju. Ta simbioza ukusa i različitosti uvek iznedri novi kvalitet, i to je dobro.

Izbor za najbolje restorane sa tradicionalnim jelima

Ali ono što ne smemo dozvoliti da padne u zaborav jesu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli očuvanje srpske kuhinje, Cafe Bar & Restoran organizuje: Tradicionala 2025, Izbor za najbolje restorane koji služe tradicionalna i autentična jela.

U nastavku vas upoznajemo sa tri restorana koji po mišljenju naše redakcije zaslužuju da se nađu u konkurenciji. OVDE možete glasati i tako doprineti objektivnosti ocenjavanja i pomoći redakciji našeg magazina i portala da prepozna i proglasi najbolje!

120. MILUTINAC
Nade Dimić 5-7, Beograd
Radno vreme: pon-pet 09.00-22.00; sub 10.00-22.00


Nekadašnja mala kafana prerasla je u jedno od omiljenih mesta za svadbe i proslave nedeljom uz tradicionalni jelovnik.

  • Teleća čorba
  • Krilca kod Milutinca
  • Svinjski paprikaš
  • Bela vešalica
  • Ćevapi na kajmaku
  • Vojvođanska šnicla
  • Karađorđeva

121. BRVNARA
Živojina Lazića bb, Grdica, Kraljevo
Radno vreme: pon-sub 08.00-24.00; ned 10.00-24.00


Etno restoran koji je nadaleko poznat po tradicionalnoj hrani napravljenoj sa mnogo ljubavi.

  • Pita sa sirom i zeljem
  • Pihtije
  • Pasulj na tavče
  • Punjena bela vešalica
  • Trljanica
  • Seljačko meso
  • Tufahije

122. ANTERIJA
Milunke Savić bb, Jošanička Banja
Radno vreme: 08.00-22.00

Već 18 godina ova porodična kafana je obavezna stanica svakog gurmana na putu za Kopaonik.

  • Kopaonički sir i kajmak
  • Goveđa i svinjska pršuta
  • Paprika na kajmaku
  • Pileća supa
  • Dimljeni vrat sa pečurkama
  • Kopaonički kotlet
  • Punjeni file

∴∴∴∴∴∴∴∴

Glasanje će se odvijati na portalu B2B magazina Cafe Bar & Restoran od 29. decembra do 1. marta, a rezultati glasanja će biti objavljeni 2. marta, kao i u martovskom izdanju magazina Cafe Bar & Restoran. O terminu dodela priznanja nagrađeni restorani će biti blagovremeno obavešteni.

AUTOR: Svetislav Stojanović / N.S.

IZVOR: Cafe Bar & Restoran

FOTO: AI

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije