
Nove mere! Radno vreme do ponoći, ali kovid propusnice od 20 časova!
Krizni štab za borbu protiv korona virusa na današnjoj sednici doneo je odluku o novim pravilima za kovid propusnice, a takođe produžen je i jesenj...
pročitaj jošNa danas održanoj sednici Kriznog štaba odlučeno je da se od ponedeljka dozvoli rad ugostiteljskih objekata na otvorenom, a predlog je da od srede počnu da rade i tržni centri. U utorak će biti doneti konačna odluka o tržnim centrima. Sada je doneta samo uslovno.
Od ponedeljka se radno vreme produžava do 22.00, umesto do 20.00 kao do sada. Sve to pod uslovom da do ponedeljka ne bude zabeležen rapidan skok broja novozaraženih.
Rodonačelnici fine dining street fooda u našoj zemlji, Stefan i Sara Živković, nakon što su osvojili Beograd ukusima na Zemunskoj pijaci, početkom ...
pročitaj jošZa magazin Cafe Bar & Restoran Ratko Iveković je još jednom dao svoj doprinos. Ovog puta na temu - kako raspored stolova utiče na profit restor...
pročitaj jošUgledni gastronomski vodič Gault&Millau, u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije (TOS), svečano je predstavio novo izdanje za 2025. godi...
pročitaj još