
Nove mere! Radno vreme do ponoći, ali kovid propusnice od 20 časova!
Krizni štab za borbu protiv korona virusa na današnjoj sednici doneo je odluku o novim pravilima za kovid propusnice, a takođe produžen je i jesenj...
pročitaj jošNa danas održanoj sednici Kriznog štaba odlučeno je da se od ponedeljka dozvoli rad ugostiteljskih objekata na otvorenom, a predlog je da od srede počnu da rade i tržni centri. U utorak će biti doneti konačna odluka o tržnim centrima. Sada je doneta samo uslovno.
Od ponedeljka se radno vreme produžava do 22.00, umesto do 20.00 kao do sada. Sve to pod uslovom da do ponedeljka ne bude zabeležen rapidan skok broja novozaraženih.
Chef Nemanja Janković je napustio gradsku vrevu i vratio se na Taru gde sada vodi Kremna koncept, projekat u kojm centralno mesto zauzima restoran ...
pročitaj jošTip vašeg restorana određuje se na osnovu usluge, lokacije, kuhinje, ali on zavisi i od cenovnika, enterijera i atmosfere. Kroz serijal postova koj...
pročitaj jošUprkos izazovima, poput nedostatka radne snage, rastućih troškova i administrativnih prepreka, ugostiteljski sektor pokazuje prilagodljivost. Prem...
pročitaj još