
Nove mere! Radno vreme do ponoći, ali kovid propusnice od 20 časova!
Krizni štab za borbu protiv korona virusa na današnjoj sednici doneo je odluku o novim pravilima za kovid propusnice, a takođe produžen je i jesenj...
pročitaj jošNa danas održanoj sednici Kriznog štaba odlučeno je da se od ponedeljka dozvoli rad ugostiteljskih objekata na otvorenom, a predlog je da od srede počnu da rade i tržni centri. U utorak će biti doneti konačna odluka o tržnim centrima. Sada je doneta samo uslovno.
Od ponedeljka se radno vreme produžava do 22.00, umesto do 20.00 kao do sada. Sve to pod uslovom da do ponedeljka ne bude zabeležen rapidan skok broja novozaraženih.
Restoran GiG je ove godine postao novi član visokog društva srpskih restorana čije ulaze krasi crvena Michelinova pločica. - Restoran GiG vredi ...
pročitaj jošEn Sofi Pik (Anne-Sophie Pic) zatvorila je svoj restoran sa dve Michelinove zvezdice, La Dame de Pic, u Londonu nakon osam godina prisustva na brit...
pročitaj jošRestoran „Fleur de Sel“, posle dobijanja Michelin zvezde, diči se još jednim prestižnim priznanjem. Britanski magazin „The World of Fine Wine“ svrs...
pročitaj još