
Novi restoran Dragoljub, mesto koje slavi kafanu kao instituciju
Kafana je kroz istoriju bila više od prostora za obedovanje; bila je mesto susreta pesnika i trgovaca, mesto gde su se donosile važne odluke i gde ...
pročitaj jošNovi Thyme na Banovom brdu, treći je lokal u okviru mlade i talentovane Thyme ekipe. Nakon uspeha Thyme StreetCusine & Cocktails u centru Beograda i Thyme StreetFood & Breakfast u Zemunu, nedavno je sa radom počeo i Thyme na Banovom brdu.
Enterijer Thyme prostora na Brdu je mešavina postojećih lokala, sa prepoznatljivim elementima Thyme ugostiteljskog koncepta, a kuhinju vodi Aleksandar Šovljanski.
View this post on Instagram
Ovde vas očekuje izuzetno ukusna street food hrana, koncepcijski bliža ponudi lokala u Zemunu, a definisana kroz Thyme filozofiju – sveže namirnice u spoju sa veštim kulinarskim timom daju fantastične rezultate.
Sa menija se između ostalog ističu:
View this post on Instagram
I još dosta toga na šta ste navikli prilikom posete Thymu.
Thyme Brdo
Kirovljeva 20, Beograd
Tel. +381 65 981 6973
Radno vreme: 09.00-23.00, ponedeljak 12.00-23.00
IG @thyme.streetfood
Slične teme:
Chef Vanja Puškar ponovo osvaja: NBC filozofija prikazana kroz koncept Lipa Street Food
Thyme je svetski street food projekat na balkanski način
Kafana je kroz istoriju bila više od prostora za obedovanje; bila je mesto susreta pesnika i trgovaca, mesto gde su se donosile važne odluke i gde ...
pročitaj jošOdgovore na pitanja koliko je skok cena u restoranima uticao na pad posete istih, i kako se ugostitelji bore sa gostima koji neblagovremeno otkazuj...
pročitaj jošU moru novih restorana nije čudo da nam se desi da nam neko od otvaranja promakne. A vredno je da se zabeleži. Restoran Cvetić je baš takav slučaj....
pročitaj još