
Splav Corso: Nova ukusna plovidba Savom, od Srema do Orijenta
Splav Corso odnedavno ponovo radi. Restoran je pomeren nekoliko stotina metara nizvodno u odnosu na prethodnu lokaciju, a osim renoviranog enterije...
pročitaj jošJoš jedan od bisera na doćolskom platou, restoran Plezir smešten je na Gundulićevom vencu. Restoran posebnog šarma i senzibiliteta odiše prijatnošću i finoćom.
Iz bogate ponude fine dining jela posebnu pažnju privlače: tatar od tri vrste morske ribe sa crnim kavijarom, presovani dimljeni losos sa domaćim krem sirom od bosiljka i pistaćima, pečena cvekla sa baby buratom, džemom od višnje, domaćom čokoladom i lešnikom.
Zatim, tu su i salata sa dimljenom tunom, kruškama, pekorinom i listićima badema, organska piletina na rižotu sa limunom i vlašcem. A, kao desert tu je nezaboravan tompus od marcipana i crne belgijske čokolade. Na gostu je samo da uživa.
PLEZIR
Adresa: Gundulićev venac 53, Beograd
Tel: +381 66 111213
Radno vreme: ponedeljak-četvrtak 11:00 – 24:00, petak-subota 11:00 – 01:00
IG: @plezir_restoran
Traveler's Choice nagrade su vrlo cenjene u turističkoj industriji, jer predstavljaju odraz mišljenja stvarnih putnika, a ne samo profesionalnih kr...
pročitaj jošRestoran Bata Pežo u novom ruhu nastavlja da privlači sve ljubitelje domaće kuhinje i autentičnog doživljaja pored Dunava. Koju vrstu ugođaja mogu ...
pročitaj jošZima je doba godine kada se uživa u toplini, jačoj hrani, snažnijem i punijem vinu - vreme istinskog hedonizma. Atelje vina Šapat, renomirana kuća ...
pročitaj još