Marko Đerić novi chef kuhinje restorana Langouste o Guillaume Iskandaru
Chef Marko Đerić je nakon završenih studija na Almi, međunarodnoj školi italijanske kuhinje u Kolornu, započeo svoj profesionalni put u Ženevi gde ...
pročitaj jošKako redakcija magazina Cafe Bar & Restoran saznaje, ovih šest restorana je u konkurenciji za dobijanje Mišlenove zvezdice ili za mesto u Mišlenovom vodiču.
Narednih dana će ih obići inspektori, a rezultati se očekuju 14-og decembra.
Do tada, možete glasati za restoran koji po vama treba da zasluži to priznanje.
Rezultate ankete ćemo objaviti petog decembra kada izlazi novi broj magazina Cafe Bar & Restoran.
Restoran GIG, sinonim za eleganciju i vrhunsku gastronomiju u Beogradu, priprema jedinstveno veče posvećeno umetnosti uživanja u vinima. Restoran ...
pročitaj jošU Srbiji postoje dve privredne oblasti koje svrstavamo u sezonske. Na prvom mestu je ugostiteljstvo, na drugom građevina. Ugostitelji su u potrazi ...
pročitaj jošPriznati restoran Kibe Mahala, na iznenađenje mnogih Sarajlija, odnedavno na meniju ima jagnjetinu, bogato ukrašenu zlatnim listićima. Istina je...
pročitaj još