Marko Đerić novi chef kuhinje restorana Langouste o Guillaume Iskandaru
Chef Marko Đerić je nakon završenih studija na Almi, međunarodnoj školi italijanske kuhinje u Kolornu, započeo svoj profesionalni put u Ženevi gde ...
pročitaj jošKako redakcija magazina Cafe Bar & Restoran saznaje, ovih šest restorana je u konkurenciji za dobijanje Mišlenove zvezdice ili za mesto u Mišlenovom vodiču.
Narednih dana će ih obići inspektori, a rezultati se očekuju 14-og decembra.
Do tada, možete glasati za restoran koji po vama treba da zasluži to priznanje.
Rezultate ankete ćemo objaviti petog decembra kada izlazi novi broj magazina Cafe Bar & Restoran.
Kolumnista magazina Cafe Bar & Restoran, Hadži Jovan Mrđenović donosi priču o Jovanu Milojeviću, čoveku sa 1000 želja i tvorcu legendardnog mes...
pročitaj jošDanijela Tešić je 2022. godine dotakla zvezdano nebo kada je dobila prvu Michelinovu zvezdicu za sommeliera u istoriji Dubaija. Ova talentovana mla...
pročitaj jošIdeja o Basch House 1887 javila se pre mnogo godina, a postepeno se razvijala, menjala i dopunjavala do 2021. godine kada je počela sveobuhvatna re...
pročitaj još