
Nove mere! Radno vreme do ponoći, ali kovid propusnice od 20 časova!
Krizni štab za borbu protiv korona virusa na današnjoj sednici doneo je odluku o novim pravilima za kovid propusnice, a takođe produžen je i jesenj...
pročitaj jošNa danas održanoj sednici Kriznog štaba odlučeno je da se od ponedeljka dozvoli rad ugostiteljskih objekata na otvorenom, a predlog je da od srede počnu da rade i tržni centri. U utorak će biti doneti konačna odluka o tržnim centrima. Sada je doneta samo uslovno.
Od ponedeljka se radno vreme produžava do 22.00, umesto do 20.00 kao do sada. Sve to pod uslovom da do ponedeljka ne bude zabeležen rapidan skok broja novozaraženih.
Ana Roš, čiji restoran Hiša Franko nosi tri Michelinove zvezdice, uskoro otvara nov restoran. Naime, krajem 2025. godine, u partnerstvu s Valamar h...
pročitaj jošJedan od najstarijih gradova na Balkanu, Niš, nezamisliv je bez bogatog kulturnog i gastronomskog nasleđa. Niške kafane su pravo mesto ako želite d...
pročitaj jošUgostiteljstvo je grana privrede u kojoj je jedina konstanta neprestana promena i evolucija. U industriji gde opstanak i uspeh zavise od sposobnost...
pročitaj još