Kikkoman recept: Čokoladni sutlijaš sa Tamari soja sosom
Sutlijaš, mnogima omiljena poslastica iz detinjstva, ne mora da bude pripreman samo na tradicionalan način. Kikkoman recept za čokoladni sutlijaš d...
pročitaj jošBlago začinjen, posut s brašnom i lagano pržen u biljnom ulju. Tako pripremljen i gotov prženi luk, odličan je dodatak mnogim jelima.
Bez guljenja, rezanja, prženja i suznih očiju. 100 g prženog luka zamenjuje 300 g svežeg! Koristi se kao zamena za sveži luk kod pripreme jela od mesa umaka, gulaša, supa, te pečenog hleba sa lukom kao ukusan brzi zalogaj. Komercijalno pakovanje 1 kg alu-kesa; transportno pakovanje 10 kg alu-kesa.
Idealno za: Kotányi prženi luk se izvrsno slaže sa jelima od goveđeg mesa kao što je Zwiebelrostbraten, jelima sa sotiranim mesom, supama, umacima, povrćem i pireom od krompira.
Sastojci: Luk, biljno ulje (tekuće palmino ulje), pšenično brašno, nejodirana kuhinjska so.
Proizvođač: Kotányi
Distributer: M&L International
Ulica oslobođenja 29, Beograd
Telefon: +381 11 3564 397
Sutlijaš, mnogima omiljena poslastica iz detinjstva, ne mora da bude pripreman samo na tradicionalan način. Kikkoman recept za čokoladni sutlijaš d...
pročitaj jošU susret sve hladnijim danima, brend Bakina Tajna obradovao nas je potpuno novim proizvodima, Umacima od paradajza, koji u teglicama čuvaju leto i ...
pročitaj jošPored već dobro poznatih lokacija prestižnog lanca Korpa Deli Marketi, na adresi Bulevar vojvode Bojovića 14 u Beogradu i Veselina Masleše 2 u Novo...
pročitaj još