Dašak luksuza na obali Save – splav restoran Le Fer
Topli i sunčani dani doneli su dodatnu radost posetiocima Savskog keja u vidu otvaranja restorana na vodi - Le Fer. Prvo što nam je zapalo za oko j...
pročitaj jošU jednoj od najpoznatijih novobeogradskih ulica očekuje vas Karma Lounge Restaurant – savršeno mesto za opuštanje u toku nedelje ali i mesto gde možete osetiti sve čari hedonizma. Ovo je prostor u kojem se stvaraju nove uspomene, bude želje za najlepšim ukusima, a Karma nudi i nezaboravani noćni provod. Uostalom restoran nosi dovoljno zvučan naziv da poželite da ispitate o čemu se tu, zapravo, radi.
Jednostavnost i elegancija prostora sa visokim plafonima, toplina, osećaj udobnosti i spokoja čine da se ovaj restoran već sada izdvaja iz izuzetno bogate beogradske restoranske ponude.
PROČITAJ JOŠ! Shark lounge bar & restoran nudi specijalitete italijanske i domaće kuhinje
Sjajno mesto za kvalitetno druženje u više nego dobroj atmosferi sa vrlo zanimljivim muzičkim programom.
View this post on Instagram
Neka od jela koja su se već izdvojila sa menija su konfitirani svinjski vrat na pireu od celera u demiglas sosu, ravioli punjeni njeguškom pršutom i gorgonzolom i Anastasija, kolač od belgijske čokolade sa čokoladnim likerom.
Posebno je interesantan brunch meni sa bogatim izborom interesantnih ukusa, poput:
Sudeći prema trenutnoj zainteresovanosti za ovo mesto, Karma je mesto koje se mora posetiti.
KARMA LOUNGE RESTAURANT
Omladinskih brigada 31, Novi Beograd
Tel. +381 62 821 6666
Radno vreme: 09.00-18.00, petak – subota 09.00-03.00
IG @karma.lounge.restaurant
Sezonski rad u Hrvatskoj je i dalje najprivlačniji našim ugostiteljskim radnicima. Sezona za izvoz domaće radne snage je počela već u aprilu i to ...
pročitaj jošThyme Street projekat je za relativno kratak period pomerio beogradsku, a samim tim i srpsku gastronomsku scenu. Nakon street food objekta u Zemunu...
pročitaj jošPrvi restoran koji se spominje u arhivskoj građi Novog Sada je gostiona Kod fazana, i to 1822. godine. Iako se veruje da je restoran počeo sa radom...
pročitaj još