
Dizajn restorana Piccante! Toplo i prijatno na novosadski način
Ekipa projektanata iz Deep House Group otkriva za Cafe Bar & Restoran čime su se vodili kada su dizajnirali enterijer novosadskog restorana Pic...
pročitaj jošOtvorite vrata restorana Taurus u Novom Sadu i zakoračite u raj za gurmane. Gastronomski doživljaj u kom uživaju sva čula spaja vrhunski ukus jela od mesa i morskih plodova sa savršeno izbalansiranim prilozima i prijatnu atmosferu restorana Taurus koja vas poziva da se prepustite ugođaju.
Suvenir je riznica spskih autentičnih jela
Prostor odiše savršenim balansom vrhunske elegancije i udobnosti, pružajući idealan ambijent za uživanje.
Restoran Tranquilo – internacionalna kuhinja u autentičnom ambijentu
Prodimljeni biftek perfektno uparen sa sočnim gamborima, uz batat, grilovane špargle i preliv od aromatičnog putera samo je najava za vrhunski užitak koji restoran Taurus pruža.
Za sve koji vole da osete pun ukus mesa, tu je juneći ramstek sa domaćim krompirom, sočivom i tartufima.
Restoran Ditay u Novom Sadu vodi vas kroz ukuse kineske kuhinje
Potpunu egzaltaciju doživećete ukoliko za završnicu odaberete kakadu – mus od bele čokolade sa marakujom, mangom i šumskim voćem.
Dodatni plus, i ono što u velikoj meri formira celokupnu sliku o novosadskom restoranu Taurus, je profesionalno i ljubazno osoblje posvećeno gostu do najsitnijih detalja, bez narušavanja ličnog prostora.
Restoran Taurus
Bul. Evrope 28, Novi Sad
Tel. +381 63 357 330
Radno vreme: 08.00-23.00, petak-subota 08.00-00.00
IG @restorantaurus
Cafe Bar & Restoran bira najbolje restorane tradicionalne kuhinje u Srbiji
Restoran GiG je ove godine postao novi član visokog društva srpskih restorana čije ulaze krasi crvena Michelinova pločica. - Restoran GiG vredi ...
pročitaj jošNajpoznatiji srpski sommelier i ugostitelj Vuk Vuletić od sada vodi Legat 1903, prestonički fine dining restoran koji nastavlja rad pod jednostavni...
pročitaj jošMichelinov vodič suočava se sa pravim izazovom, kako privući pažnju Generacije Z. Iako decenijama unazad važi za renomirani gastronomski vodič, Mic...
pročitaj još