
Michelin zvezda sija u Novom Slankamenu
Restoran „Fleur de Sel“, posle dobijanja Michelin zvezde, diči se još jednim prestižnim priznanjem. Britanski magazin „The World of Fine Wine“ svrs...
pročitaj jošRestoran Panta Rei, jedan od simbola starog Beograda, poznat po kvalitetnoj usluzi, odabranom meniju i predivnom pogledu na Dunav, proslavio je 30 godina postojanja u velikom stilu, uz prisustvo brojnih gostiju iz poslovnog sveta, vrhunskih sportista, predstavnika kulturnog i javnog života.
Smešten na Dorćolu, na desnoj obali Dunava, nudi nezaboravno iskustvo svojim specifičnim dizajnom enterijera i ponudom jela koja čine spoj tradicionalne i moderne kuhinje. Tokom tri decenije duge istorije, Panta Rei je postao omiljeno mesto za slavlje i uživanje u lepim trenucima uz najukusniju hranu.
Na svečanoj proslavi, koja je okupila ljubitelje gastronomije, gosti su uživali u pažljivo kreiranom meniju, prilagođenom savremenom konceptu proslava. Uz opuštenu atmosferu i ritmove DJ-a, služeni su osvežavajući kokteli i vrhunska vina, dok su u fokusu bili sočni burgeri. Ideja je potekla od Nikole Ristovića, sina vlasnika restorana i sada mladog vlasnika, koji se vratio iz Njujorka s vizijom da nastavi porodičnu tradiciju sa roditeljima, unoseći pritom novu energiju. Svoja iskustva iz Amerike uspešno je preneo u Beograd, obogaćujući ponudu ovog prestižnog restorana novim gastronomskim izazovima.
„Trideset godina Panta Rei je simbol gastronomije u Beogradu. Naš cilj je oduvek bio da gosti uživaju u svakom ukusu, gutljaju i zalogaju, dok posmatraju kako tim u kuhinji s puno pažnje i ljubavi radi svoj posao. Verujemo u beskompromisni kvalitet i uvek idemo u korak s vremenom, balansirajući između tradicionalnih recepata i savremenih kulinarskih trendova. Zahvaljujemo se svim našim vernim gostima koji su nas pratili tokom prethodnih decenija. Vaša podrška i ljubav prema restoranu Panta Rei su nas održali i doprineli da postanemo simbol Beograda. Naš restoran nije samo mesto na kome se priprema i služi hrana, već i prostor gde se stvaraju uspomene, prijateljstva i zajedništvo“, izjavio je Nikola Ristović, vlasnik restorana Panta Rei.
Panta Rei ostaje mesto gde se susreću tradicija i inovacije, pružajući gostima jedinstveno gastronomsko iskustvo i osecaj topline doma. Nadamo se da će naš restoran nastaviti da bude omiljeno mesto za sadašnje i buduće generacije Beograđana i njihovih gostiju i u decenijama koje dolaze, i da će ga pamtiti po prijatnim trenucima, uživajući u čudesnim ukusima uz prelep pogled na Dunav.
Restoran „Fleur de Sel“, posle dobijanja Michelin zvezde, diči se još jednim prestižnim priznanjem. Britanski magazin „The World of Fine Wine“ svrs...
pročitaj jošGodinu dana nakon što smo započeli izbor za najbolje restorane koji svojom ponudom čuvaju tradicionalna i autentična jela Srbije, 28. februara je z...
pročitaj jošNajpoznatiji srpski sommelier i ugostitelj Vuk Vuletić od sada vodi Legat 1903, prestonički fine dining restoran koji nastavlja rad pod jednostavni...
pročitaj još