10 Team4 Nenad Vučijak
17.01.2022 Drink

Nenad Vučijak, Team4, 2022: Zapošljavanje, obuka, komunikacija i timski rad su presudni

Nenad Vučijak, Managing Director Agencije za konsalting Team 4, je optimista po pitanju poslovanja u ovoj godini i na početku razgovora iznosi jednostavnu, ali tačnu formulu za uspeh.

Nenad Vučijak Team4 – obuka, komunikacija i timski rad

– Uvek može i treba bolje. Ugostiteljstvo, znači zaista ugostiti, sve ostalo je u drugom planu. A kod nas je drugi plan (investicija, lokacija, svetla, muzika, dekoracija, etc.) u prvom planu. Ne mogu i ne smem da savetujem. Znam samo šta sam ja radio i šta bih ponovo radio u svom lokalu: dolazio bih prvi, odlazio poslednji. Bio sam prvi i najvredniji, a najviše pažnje sam posvetio zapošljavanju, obuci, komunikaciji i timskom radu, stručno iskustvo se podrazumeva – savetuje Vučijak.

Proizvod iz vaše palete koji biste izdvojili kao najuspešniji u prošloj godini?
– Ima ih (zaista) više, ali ako moram da biram, a sve ih bezrezervno volim i preporučujem:
1. Predivna bordo kupaža (Maximianvs) organske vinarije Imperator
2. Sfera Noir – novi barikirani Pinot Noir (2020) vinarije Bikicki
3. Barikirana Malvazija vinarije Verkat.

Planovi vaše kompanije za narednu godinu?
– Teško je reći šta nosi sutra, odavno imamo priliku da se širimo, ali i pored brojnih kontakta i ponuda nismo se još uvek odlučili za taj korak. Mi smo više kao one stare dobre nastavnice, kojih više nema, a koje rade samo sa odlikašima.

Koji biste restoran u Srbiji preporučili?
– I na ovo pitanje ne može da se odgovori tek tako. Zavisi od prilike, ekipe, događaja, ali ono što mi prvo pada na pamet su svakako: Homa, Madera, Tata Mata, Rustique, Kovač, Lavina, Kingash, Klub Književnika…

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: TEAM4

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije