
Slikaj & Cirkaj uz MIONETTO: Umetnost, Prosecco i dobra energija
Beograd je ovog leta dobio još jednu dozu italijanskog šarma – i to u najboljoj kombinaciji: platna, četkice i čaše hladnog Mionetto Prosecca. Na k...
pročitaj jošGelato Concept Shop profesionalna mašina za točeni sladoled je snažna i opremljena kompresorom visokih performansi što omogućava brže hlađenje uz nižu buku i manju potrošnju električne energije. Opremljena je sa dva rezervoara od inoksa, svaki je kapaciteta 6 litara koji mogu dati dva različita ukusa sladoleda plus jedan mešani ukus.
Ovim se obogaćuje ponuda vaših proizvoda i udovoljava se raznovrsnim potrebama kupaca. Putem kontrolne table možete podešavati vreme, temperaturu i tvrdoću sladoleda. Takođe, preostali sladoled možete ukloniti za samo 5 minuta zahvaljujući funkciji samostalnog čišćenja, što omogućava lako i brzo menjanje ukusa.
Profesionalna Soft Big Gelateria sa kompresorom za samostalno hlađenje i funkcijom za čuvanje, priprema točeni sladoled za samo 15 minuta, napon 220V, samostojeća, inoks, dva rezervoara svaki po 6 litara…
Režim pripravnosti Po završetku radnog dana, mašina ostaje aktivna u održavanju temperature proizvoda unutar rezervoara i cilindra ispod 4 stepena Celzijusa, čuvajućit ako sadržaj na sigurnoj temperaturi. Mikroprocesorske kontrole dodaju nivo pogodnosti automatizovanim podešavanjem hlađenja te doprinose osiguranju konstantnog kvaliteta proizvoda zahvaljujući kontroli temperature i nivoa viskoznosti smese.
→ FCO skladište Beograd organizuje transport za vas
Projekat Gelato Soft je nakon sajma u Riminiju izložen i na sajmovima u Beogradu, u Alicante i u Poreču, a potom ide i na sajam u Budimpeštu. U programu su mašine i materijali za jednostavnu i brzu pripremu omiljenog intalijanskog Gelato Soft. Novina u ovoj godini je da od sada imamo i aparate sa čak 4 rezervoara za pripremu Slushy kao i materijal u više osvežavajućih ukusa.
View this post on Instagram
→ FCO skladište Beograd organizuje transport za vas
Univerzalni materijal za točeni sladoled, monodoze i hladne kreme. Jednostavan, brz i uvek spreman za perfektan sladoled. Ovo su Gelato Verona i Gelato Sicilia, smese u prahu za pripremu točenog sladoleda koje su izblalansirane sa svim sastojcima. Mogu se mešati sa vodom ili sa mlekom u zavisnosti od ukusa koji želite dobiti.
Jednostavne za čuvanje i pripremu, u praktično doziranim pakovanjima za jednu pripremu, dovoljne za kompletnu proizvodnju točenog sladoleda koja zahteva kraće vreme izrade bez kompromisa o konačnom rezultatu. Odlikuju se vrhunski stabilnom strukturom bez veštačkih boja.
Nisu više potrebni pastorizatori i gomila sirovina na lageru (šećer, šlag, baze, dekstroza i brojne otvorene kantice sa ukusima). Dostupni su i mlečni i voćni spremni ukusi. Gelato Verona i Gelato Sicilia personalizujte vašom kreativnošću. Ovi materijali razrađeni na različite načine mogu se primeniti i u izradi odličnih monodoza i hladnih krema.
Medina Gelus d.o.o.
31250 Bajina Bašta
WhatsApp/Viber +381 62 825 9923
[email protected]
Naučnici su odavno otkrili da miris najduže ostaje u ljudskom sećanju. Kada osetimo poznat miris, često nas vrati u trenutke kada smo ga prvi put d...
pročitaj jošZa profesionalce kojima je kvalitet prioritet, Silbo donosi dva izuzetna brenda: Dirafrost i Mastri Birrai Umbri. Bilo da vam je potrebna prirodna ...
pročitaj jošLetnje temperature donose pojačan intenzitet rada, više gostiju i veći rizik od sitnih nezgoda na poslu. Zato je važno imati pouzdana i efikasna re...
pročitaj još