
Svetski dan održive gastronomije i budućnost domaćeg ugostiteljstva
Povodom Svetskog dana održive gastronomije, METRO HoReCa centar okupio je partnere i stručnjake iz oblasti hotelskog i restoranskog poslovanja, kak...
pročitaj jošGelato Concept Shop profesionalna mašina za točeni sladoled je snažna i opremljena kompresorom visokih performansi što omogućava brže hlađenje uz nižu buku i manju potrošnju električne energije. Opremljena je sa dva rezervoara od inoksa, svaki je kapaciteta 6 litara koji mogu dati dva različita ukusa sladoleda plus jedan mešani ukus.
Ovim se obogaćuje ponuda vaših proizvoda i udovoljava se raznovrsnim potrebama kupaca. Putem kontrolne table možete podešavati vreme, temperaturu i tvrdoću sladoleda. Takođe, preostali sladoled možete ukloniti za samo 5 minuta zahvaljujući funkciji samostalnog čišćenja, što omogućava lako i brzo menjanje ukusa.
Profesionalna Soft Big Gelateria sa kompresorom za samostalno hlađenje i funkcijom za čuvanje, priprema točeni sladoled za samo 15 minuta, napon 220V, samostojeća, inoks, dva rezervoara svaki po 6 litara…
Režim pripravnosti Po završetku radnog dana, mašina ostaje aktivna u održavanju temperature proizvoda unutar rezervoara i cilindra ispod 4 stepena Celzijusa, čuvajućit ako sadržaj na sigurnoj temperaturi. Mikroprocesorske kontrole dodaju nivo pogodnosti automatizovanim podešavanjem hlađenja te doprinose osiguranju konstantnog kvaliteta proizvoda zahvaljujući kontroli temperature i nivoa viskoznosti smese.
→ FCO skladište Beograd organizuje transport za vas
Projekat Gelato Soft je nakon sajma u Riminiju izložen i na sajmovima u Beogradu, u Alicante i u Poreču, a potom ide i na sajam u Budimpeštu. U programu su mašine i materijali za jednostavnu i brzu pripremu omiljenog intalijanskog Gelato Soft. Novina u ovoj godini je da od sada imamo i aparate sa čak 4 rezervoara za pripremu Slushy kao i materijal u više osvežavajućih ukusa.
View this post on Instagram
→ FCO skladište Beograd organizuje transport za vas
Univerzalni materijal za točeni sladoled, monodoze i hladne kreme. Jednostavan, brz i uvek spreman za perfektan sladoled. Ovo su Gelato Verona i Gelato Sicilia, smese u prahu za pripremu točenog sladoleda koje su izblalansirane sa svim sastojcima. Mogu se mešati sa vodom ili sa mlekom u zavisnosti od ukusa koji želite dobiti.
Jednostavne za čuvanje i pripremu, u praktično doziranim pakovanjima za jednu pripremu, dovoljne za kompletnu proizvodnju točenog sladoleda koja zahteva kraće vreme izrade bez kompromisa o konačnom rezultatu. Odlikuju se vrhunski stabilnom strukturom bez veštačkih boja.
Nisu više potrebni pastorizatori i gomila sirovina na lageru (šećer, šlag, baze, dekstroza i brojne otvorene kantice sa ukusima). Dostupni su i mlečni i voćni spremni ukusi. Gelato Verona i Gelato Sicilia personalizujte vašom kreativnošću. Ovi materijali razrađeni na različite načine mogu se primeniti i u izradi odličnih monodoza i hladnih krema.
Medina Gelus d.o.o.
31250 Bajina Bašta
WhatsApp/Viber +381 62 825 9923
[email protected]
U vremenu kada održivost i inovacije postaju ključni pokretači uspeha u hotelijerstvu, Hygiene Pro Team nastavlja da prednjači kao partner koji don...
pročitaj jošU distributivnom centru u Novom Sadu, kompanija CORP JVJV počela je sa obeležavanjem deset godina postojanje brenda Antico Sapore na tržištu Srbije...
pročitaj jošLavazza La Reserva de ¡Tierra! Cuba kafa je spoj bogate kubanske tradicije i inovativnog pristupa Lavazze. Kuba ima dugu istoriju proizvodnje kafe,...
pročitaj još