
U čemu je razlika: Osteria, trattoria i pesceria?
Tip vašeg restorana određuje se na osnovu usluge, lokacije, kuhinje, ali on zavisi i od cenovnika, enterijera i atmosfere. Kroz serijal postova koj...
pročitaj jošHoReCa 2025 anketa pruža uvid u kretanja na domaćem tržištu, predviđanja i planove. U tradicionalnoj anketi koja se odnosi na stanje u srpskom HoReCa sektoru odgovore smo potražili od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi.
MCO koordinator prodaje za Jug Srbije, Bojana Ćirić stanje u HoReCa sektoru komentariše ovako:
– Prva stvar koju gosti uoče jeste higijena te je za dobru reputaciju svakog ugostiteljskog objekta održavanje higijene prostora veoma važno. Naš savet je implementacija novih proizvoda, koji sam proces čišćenja olakšavaju i ubrzavaju.
Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
– Uz papire, koji su naša lična karta, izvojila bih Roll Drap krpe i hangle gde nas raduju izuzetno pozitivno komentari naših kupaca i saradnika,
Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
– Planovi MCO su da ostanemo prepoznatljivi kao siguran i pouzdan dobavljač. Svakako, sa potrebama tržišta, rastemo i mi. Izuzetna je privilegija biti deo kompanje koja može da odgovori na svaki zahtev naših saradnika i kupaca.
Kada temperatura poraste, a vikend okupljanja ne mogu bez roštilja, vreme je da začini preuzmu glavnu ulogu. Ništa ne osvežava bolje od snažnog, pi...
pročitaj jošOlakšajte i najteže poslove čišćenja uz Nilfisk Dryft. Hygiene Systems predstavlja prvi štapni mikro perač – Nilfisk Dryft lako čisti sva teško dos...
pročitaj jošZaposleni u restoranima rade pod velikim pritiskom. Potrebno je brzo uslužiti goste, a ukoliko postoji manjak osoblja problem je još veći, i svaki ...
pročitaj još