Kikkoman recept za čokoladni sutlijaš

Kikkoman recept: Čokoladni sutlijaš sa Tamari soja sosom

Sutlijaš, mnogima omiljena poslastica iz detinjstva, ne mora da bude pripreman samo na tradicionalan način. Kikkoman recept za čokoladni sutlijaš donosi bogate ukuse čudnovatog Tamari soja sosa.

Kikkoman recept – čokoladni sutlijaš sa Tamari soja sosom

Jednostavno do savršenstva, čokoladni sutlijaš sa Tamari soja sosom bez glutena postaće vaš omiljeni brzi slatkiš. Sve što je potrebno da uradite jeste da pažljivo praitite uputstva u nastavku. Kasnije, sledi čisto uživanje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kikkoman Soy Sauce (@kikkoman_europe)

SASTOJCI (2 osobe)

  • 125 ml mleka
  • 2 kašike kakao praha
  • 1 kašičica vanilin ekstrakta
  • 160 g kuvanog pirinča
  • 1 banana
  • 1 kašika šećera
  • 1½ kašike Kikkoman Tamari sojinog sosa bez glutena
  • 100 g zamrznutih malina
  • sveže maline i listići nane za dekoraciju

Zagrejte mleko sa kakaom i vanilin ekstraktom. Dodajte pirinač i zajedno kuvajte.
Dodajte bananu, šećer i Kikkoman Tamari sojin sos. Usitnite u glatki puding.
Stavite maline, šećer i Kikkoman Tamari sojin sos u tiganj i kuvajte dok maline ne počnu da se raspadaju.
Procedite kroz sito. Rasporedite puding u činije.
Prelijte sa prelivom od malina i ukrasite sa svežim listićima nane i malinama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije