
Quince Flower: Dekoracije nadahnute magijom prirode
Quince Flower je adresa na kojoj kreativnost, stil i vrhunski kvalitet postaju jedno i gde se kroz cveće kreira doživljaj, izrađen po meri onih koj...
pročitaj jošPraznična atmosfera donosi radost, toplinu i trenutke koje delimo sa voljenima. Uz Monin Spiced Red Berries sirup, svaki napitak postaje deo te čarolije.
Monin Spiced Red Berries sirup spaja bogatstvo crvenih bobica – maline, borovnice, zove i brusnice – sa pažljivo odabranim začinima poput đumbira i karanfićlica, stvarajući neponovljivi ukusni doživljaj.
Savršen za zimske klasike, Monin Spiced Red Berries sirup unosi praznični duh u bogato kuvano vino, kremaste latte napitke, začinjene koktele i osvežavajuće moktele. Njegova tekstura i aroma obogaćuju i najjednostavnije napitke, pretvarajući ih u pravu umetnost.
View this post on Instagram
Za ugostitelje koji teže inovaciji i želje da svojim gostima ponude nešto posebno, Monin Spiced Red Berries sirup je idealan saveznik.
Inspirisani prazničnim trenucima, Monin je za vas pripremo recepture za koktele koji će vas nadahnuti da stvarate specijalitete koji se pamte. Bilo da pravite tople napitke, desertne koktele ili začinjene čajeve, Monin Spiced Red Berries sirup donosi dašak sofisticiranosti i radosti na svaki sto.
Ove zime, prepustite se magiji praznika uz Monin Spiced Red Berries sirup i otkrijte kako svaki gutljaj može isprisati toplu i mirisnu priču. Jer uz Monin, svaki trenutak je prilika za uživanje i deljenje radosti.
Sastojci:
Metod: Zagrevanje parom. Ukrasite kriškom pomorandže i štapićem cimeta.
Sastojci:
Metod: Mešanje.
Sastojci:
Metod: Reverse shake.
Sastojci:
Metod: Zagrejte sirup i vino, zatim sipajte u šolju i ukrasite kriškom pomorandže i štapićem cimeta.
Svetozar Janevski, predsednik Upravnog odbora Vinarije Tikveš, dobio je nagradu za životno delo, dok je Vinarija Tikveš dobila nagradu za najbolju ...
pročitaj jošKako se fokus sve više usmerava na optimizaciju troškova i unapređenje korisničkog iskustva, pitanje kvaliteta vode sve više ulazi u agendu hotelij...
pročitaj jošU trenutku kada letnje temperature pređu granicu prijatnog, ugostiteljski objekti suočavaju se sa dvostrukim izazovom: održati prostor osveženim i ...
pročitaj još